15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Șase persoane au murit într-o explozie în capitala Mongoliei

(VIDEO) Șase persoane au murit într-o explozie în capitala Mongoliei

-

Cel puțin șase persoane au murit și 14 au fost rănite într-o explozie din capitala Mongoliei, Ulaanbaatar. Un camion care transporta 60 de tone de gaz natural lichefiat și o mașină s-au ciocnit la o intersecție.

Pompierii au reușit să controleze incendiul rezultat și apoi să-l stingă complet până în această dimineață. Potrivit Biroul de Management al Urgențelor din Ulaanbaatar, Mongolia, trei pompieri și-au pierdut viața, conform ABC News.

Trei persoane și trei membri ai personalului de urgență au murit în timpul intervenției, a spus agenția. Alți 14 au fost duși la spital pentru a fi tratați de arsuri, iar o persoană era tratată la un centru de otrăvire.

Imaginile distribuite de NEMA au arătat resturiel arse a două vehicule și pagubele din zonă. Un jurnalist AFP de la fața locului a văzut rămășițele camionulu.

Locuitorii unui bloc de apartamente din apropiere au fost relocați temporar, a spus NEMA. Drumurile din jurul zonei au fost închise. Autoritățile lucrau pentru a curăța resturile. Ambasadorul SUA în Mongolia, Richard Buangan, s-a declarat „profund întristat când a aflat despre tragicul accident”. „Aș dori să transmit sincere condoleanțe familiilor și colegilor membrilor personalului NEMA care și-au pierdut viața în acest eveniment devastator”, a spus el.

Citește și: Parlamentul turc a aprobat candidatura Suediei pentru aderarea la NATO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Sezonul alergiilor. Ce este de făcut?

Atunci când vremea se încălzește, inevitabil apar și alergiile...

ȘTIRI GdS