22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCN de Juniori / CSS Craiova U17 a mai făcut un pas spre Turneul Final (rezumat video)

CN de Juniori / CSS Craiova U17 a mai făcut un pas spre Turneul Final (rezumat video)

-

CSS Craiova U17 și-a ținut susținătorii cu sufletul la gură astăzi, pe stadionul „Aripile“, în partida susținută în fața echipei similare a CS Mioveni. Disputa a contat pentru „Etapa eliminatorie“ și a fost câștigată după executarea loviturilor de departajare.

În timpul regulamentar scorul a fost egal, 0-0, cu ocazii importante consemnate spre finalul reprizei secunde.

La penaltiuri, portarul CSS-ului și-a făcut datoria cu brio: a apărat primele două șuturi ale adversarilor și și-a lăsat colegii să „rezolve“ calificarea la „Etapa eliminatorie II“. Acest lucru s-a întâmplat, întrucât Alin Raicu, Robert Oprea, Florin Gașpăr și Marian Cristea au înscris fără emoții. A fost 4-2 pentru CSS Craiova, care se numără printre primele 8 echipe din țară la acest nivel.

Vezi rezumatul video și concluzia antrenorului Alin Staicu!

Antrenorul Alin Staicu a început meciul cu următorii: Andrei Păuna – Florin Gașpăr, Rareș Popa, Liviu Iacob, Adrian Stăncălie – Alin Raicu, Mihai Nebancea, Eduard Vlad, Manuel Cristea – Patrik Rădulescu, Robert Oprea. Pe parcurs au mai intrat: Florin Doroftei, Gabriel Ciobanu, Sorin Popa, Adrian Uliu, Marian Cristea.

CSJ Știința U Craiova a ieșit din cursă

Din păcate, celelalte două reprezentante ale Băniei în „Etapa eliminatorie“, aparținând clubului CSJ Știința U Craiova, au fost eliminate. La U17, CSJ a pierdut cu 5-0 pe terenul formației FC Argeș. La U19, CSJ a cedat cu 2-1, tot în deplasare, în fața formației CSM Reșița.

Citește și: „U“ Craiova – FCSB / Reghecampf și Papp, convinși că va fi spectacol pe teren, dar și în tribune

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Festivalul Internațional Shakespeare împânzește Craiova și cheamă publicul să...

La 30 de ani de existență, Festivalul Internațional Shakespeare,...

ȘTIRI GdS