20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – FCSB / Reghecampf și Papp, convinși că va fi spectacol pe teren, dar și în tribune

„U“ Craiova – FCSB / Reghecampf și Papp, convinși că va fi spectacol pe teren, dar și în tribune

-

Universitatea Craiova se pregătește intens pentru meciul cu FCSB, programat duminică, de la ora 19.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, având ca unic obiectiv victoria. Gruparea din Bănie a susținut astăzi conferința premergătoare acestui duel extrem de important pentru lupta pentru locul 2 și i-a avut la „masa discuțiilor“ pe antrenorul Laurențiu Reghecampf și pe fundașul Paul Papp.

Reghecampf: „Ne dorim să ajungem pe locul 2“

Tehnicianul Științei, Laurențiu Reghecampf, a declarat că elevii săi sunt pregătiți să o învingă pe FCSB și că aporutul publicului va conta cu siguranță.

„În afara faptului că suntem sold out și mulțumim fanilor noștri pentru acest suport, sunt sigur că toată lumea va aștepta din partea noastră un meci bun și o victorie. Va fi un meci dificil! Cred că în conjunctura de față este cel mai important meci, pentru că după rezultatul disputei de duminică seară vom știi foarte multe lucruri. Pentru noi este important și pentru că ne dorim să rămânem cât mai sus, să ajungem pe locul 2. Noi am vrea să câștigăm meciul de duminică seară, să câștigăm și titlul, dar nu suntem la mâna noastră. Depindem foarte mult de celelalte rezultate“, a spus Reghe.

VEZI VIDEO!

„Este un meci deschis oricărui rezultat și ambele echipe vor încerca să marcheze în fiecare secundă. Cred că echipa care va avea parte de cele mai puține greșeli, tehnice, tactice și individuale, va câștiga meciul de duminică seară. Există și o tradiție între cele două echipe și cu siguranță jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt din toate punctele de vedere: ambiție, devotament, valoare. Nu avem probleme de lot, avem toți jucătorii pregătiți și sper să nu se mai întâmple nimic în zilele următoare. Sperăm să facem un spectacol pe teren și să reușim să câștigăm toate cele 3 puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, lucru care trebuie să fie un avantaj pentru noi. Sper ca suporterii să fie lângă echipă până la sfârșitul meciului. Sper ca spectacolul din tribune să fie unul superb și să reușim și noi să facem spectacol pe teren și să le mulțumim prin jocul nostru. Sunt foarte mulți ani de când am susținut un meci cu casa închisă. Este de lăudat acest lucru“, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Paul Papp: „Sperăm să câștigăm“

La rândul său, Paul Papp a declarat că se așteaptă la o partidă dificilă, dar a punctat că echipa sa este pregătită și speră să mulțumească publicul cu o victorie și o evoluție frumoasă.

„Cred că ne așteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe valoroase, care se bate la titlu. Noi vrem să atacăm locul 2 și sperăm să facem un joc frumos și să câștigăm. Nu pot să dau din casă, dar cred că vor fi câteva surprize. Suntem încrezători. Stadionul plin o să fie o motivație în plus pentru noi. Nouă ne plac meciurile astea cu mulți suporteri în tribune și am demonstrat lucrul ăsta. Cred că va fi în avantajul nostru și sper să decurgă bine lucrurile, să învingem“, a punctat Paul Papp.

Liga 1 – play-off, etapa 8

Sâmbătă, 7 mai:
ora 17.30: Farul – FC Voluntari
ora 20.30: FC Argeş – CFR Cluj
Duminică, 8 mai:
ora 19.30: „U“ Craiova – FCSB

Clasament:
1.CFR Cluj 51 (9-5)
2.FCSB 49 (18-4)
3.„U“ Craiova 45 (17-5)
4.Voluntari 30 (5-11)
5.Farul 28 (2-11)
6.Argeş 27 (3-18)

Liga 1 – play-out, etapa 8

Vineri, 6 mai:
ora 17.30: Mediaş – Clinceni
ora 20.30: FC Botoșani – Dinamo
Sâmbătă, 7 mai:
ora 15.00: UTA Arad – CS Mioveni
Duminică, 8 mai:
ora 14.30: Sepsi – Chindia
Luni, 9 mai:
ora 20.30: Rapid – FCU Craiova

Clasament:
1.Rapid 39 (18-1)
2.Botoşani 38 (12-6)
3.Sepsi 36 (14-3)
4.FCU 31 (11-4)
5.UTA 29 (8-5)
6.Mioveni 28 (9-7)
7.Chindia 23 (4-6)
8.Dinamo 19 (10-8)
9.Clinceni -11 (1-24)
10.Mediaş -41 (2-25)

Citește și: Liga 3 – seria 6 / Programul meciurilor, arbitrii şi observatorii din etapa a 7-a din play-off şi play-out

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS