14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari - „U“ Craiova / Alb-albaştrii ţintesc a opta victorie consecutivă (VIDEO)

FC Voluntari – „U“ Craiova / Alb-albaştrii ţintesc a opta victorie consecutivă (VIDEO)

-

Universitatea Craiova întâlneşte vineri, de la ora 20.30, pe FC Voluntari. Disputa va avea loc pe stadionul „Anghel Iordănescu“ şi va conta pentru etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1.

Gruparea din Bănie a susţinut astăzi conferinţa de presă premergătoare deplasăriii în Ilfov, Ştiinţa fiind reprezentată în faţa jurnaliştilor de către antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi mijlocaşul Alexandru Creţu.

Foto: Alex Vîrtosu

Tehnicianul alb-albaştrilor s-a arătat optimist în privinţa deznodământului partidei de la Voluntari, bucurându-se şi de revenirile lui Valerică Găman, respectiv Marius Constantin. El a mai comentat pe tema arbitrajului, a bătăliilor din play-off, dar şi a naţionalei.

La rândul său, Alexandru Creţu a explicat ascensiunea sa şi a echipei din ultimul timp. A mai vorbit despre concurenţa de care are parte, dar şi despre aşteptările pe care le are vizavi de play-off. VEZI VIDEO!

Liga 1, play-off – etapa 2:

Vineri, 18 martie:
ora 20.30: FC Voluntari – „U“ Craiova

Sâmbătă, 19 martie:
ora 20.30: Farul – CFR Cluj

Duminică, 20 martie:
ora 19.00: FC Argeş – FCSB

Citeşte şi: Liga Campionilor / Lewandowski a rămas lider în clasamentul golgheterilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un doljean le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere...

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Calopăr, este acuzat de conducere fără permis de conducere, fals și uz de fals, după ce le-a prezentat oamenilor legii un permis fals. Documentul ar fi fost emis de autoritățile italiene.

ȘTIRI GdS