17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova nu a mișcat în fața echipei din Blaj! Meciul cu Turda, posibil decisiv

SCMU Craiova nu a mișcat în fața echipei din Blaj! Meciul cu Turda, posibil decisiv

Voleibalistele de la SCMU Craiova au încercat cât au putut să scoată ceva din partida cu Alba Blaj, însă rezultatul de la final este cel așteptat. Formația oaspete, semifinalistă de CEV Cup în acest an, s-a impus în Bănie fără probleme, scor 3-0 (25-10, 25-22, 25-20) și a complicat și mai mult calculele oltencelor din finalul sezonului regular. Acum, pentru trupa lui Zlotea rămâne doar meciul cu Turda, din ultima rundă, unde este nevoie obligatorie de victorie de trei puncte pentru a mai spera la clasarea în 5-8. Mai mult de atât, ca speranțele să rămână până la duelul de săptămâna viitoare, este necesar ca Tuda să obțină cel puțin un punct pe terenul Bacăului, în această după masă.

Despre jocul cu Alba Blaj nu sunt prea multe de spus. Craiova nu a contat deloc în primul set (10-25), în timp ce în actul secund scorul a fost ceva mai strâns. Oaspetele s-au aflat în permanență la conducere pe tabelă și și-au dublat, în cele din urmă, avantajul la seturi după 25-22.

Fără să aibă ceva de pierdut, alb-albastrele au luptat și în setul al patrulea, dar valoarea și-a spus cuvântul și de această dată. Blajul s-a impus cu 25-20 și a bifat alte trei puncte în Divizia A1.

Citește și: SCMU Craiova – FC Argeş Piteşti, duelul decisiv pentru locurile 1-4

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS