17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetAu început pregătirile pentru Final Four-ul Cupei! Vineri se pun în vânzare biletele

Au început pregătirile pentru Final Four-ul Cupei! Vineri se pun în vânzare biletele

Final Four-ul Cupei României la baschet se apropie cu paşi repezi, iar oficialii clubului SCM Craiova deja au demarat pregătirile pentru cel mai important eveniment al anului găzduit de Polivalenta din Bănie. Un anunț oficial cu privire la startul procesului de achiziționare a biletelor pentru Final Four a fost postat pe pagina oficială de Facebook SCM Craiova. Clubul alb-albastru a anunţat că tichetele se pun în vânzare de vineri, 11 februarie.

Biletele pentru acces la partidele din F4 pot fi achiziționate de la casele de bilete ale Sălii Polivalente, începând cu ora 12.00. Prețul unui bilet este de 10 lei. Organizatorii turneului final au anunțat că suporterii pot cumpăra bilete pentru fiecare meci din cadrul turneului. De asemenea, având în vedere situația epidemiologică, între prima și a doua semifinală fanii vor trebui să părăsească sala timp de aproximativ 30 de minute pentru dezinfectare.

Menţionăm că accesul cu publicul la acest eveniment va fi permis în proporție de 30% din capacitatea Sălii Polivalente din Craiova.

În semifinalele Cupei se întâlnesc CSO Voluntari și UBT Cluj-Napoca (marţi, ora 17.00), respectiv SCMU Craiova și CSM Galați (marţi, ora 20.00). Finala o să se dispute joi, 17 februarie, de la ora 19.00.

Citeşte şi: Dinamo – „U“ Craiova / Reghecampf: „Trebuie să fim foarte concentraţi şi să câştigăm“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS