16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru două săptămâni, în Oltenia și la munte

Prognoza meteo pentru două săptămâni, în Oltenia și la munte


Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo, valabilă pentru următoarele două săptămâni, în Oltenia și la munte.

Astfel, până în jurul datei de 28 ianuarie, vremea va fi într-un proces treptat de încălzire, în Oltenia. De la o medie a maximelor termice de 0 grade și a minimelor de -11…-10 grade, în prima zi, se va ajunge la maxime termice care în medie să atingă 7…8 grade și minime care în medie să fie de -3…-2 grade. În zilele care vor urma nu vor mai fi variații semnificative, media maximelor se va situa între 4 și 7 grade, iar a minimelor între -5 și -2 grade. Probabilitatea de precipitații sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie va crește după data de 28 februarie.

La munte,  în tot intervalul de prognoză valorile de temperatură se vor menține negative. Media maximelor termice va avea variații între -11 și -3 grade, iar a minimelor între -18 și -8 grade. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în primele patru zile. Temporar va ninge în fiecare zi, potrivit ANM.

Citește și: Șeful OMS: Este periculos să presupunem că Omicron înseamnă sfârșitul pandemiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS