17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBătăuşii de la mall au fost arestaţi preventiv

Bătăuşii de la mall au fost arestaţi preventiv

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, şi bărbatul de 48 de ani, care au agresat o femeie şi un bărbat din cauza unui loc de parcare, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Judecătoria Craiova a dispus această măsură.

Ştire iniţială:

Patru craioveni au fost reținuți noaptea trecută în urma scandalului petrecut pe 20 septembrie în parcarea unui centru comercial.

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova i-au reținut pe bărbatul, de 48 de ani şi pe cei 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi agresat fizic un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, din municipiu. Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conflictul ar fi pornit de la un loc de parcare. Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul acestei zile, bărbatul și tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS