13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | Dinu Todoran a strigat „catalogul“ la CSM Slatina. Vezi ce program și-a conturat!

Liga 2 | Dinu Todoran a strigat „catalogul“ la CSM Slatina. Vezi ce program și-a conturat!

Divizionara secundă CSM Slatina și-a reluat marți după amiază pregătirile în vederea susținerii meciurilor din returul campionatului. Noul antrenor al grupării oltene, Dinu Todoran, a strigat „catalogul“ pe unul dintre terenurile Complexului Sportiv „1 Mai“. Nu au fost surprise în privința lotului de jucători.

Următorul pas din programul de lucru din această iarnă este efectuarea vizitei medicale. Aceasta va avea loc vineri dimineață, când întreg lotul se va prezenta la Policlinica pentru Sportivi din Craiova.

Gruparea de pe malul Oltului se va pregăti următoarele două săptămâni pe plan local. Apoi se va pleca într-un cantonament montan, la Cheile Grădiște, ce va avea o durată de 10 zile.

La revenirea din stagiul de pregătire, CSM Slatina va susține un prim joc amical în compania echipei Corona Brașov, pe 27 ianuarie. Pe lista cu partidele de verificare mai figurează teste în compania echipelor Unirea Bascov (3 februarie), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (6 februarie), Pandurii Târgu Jiu (10 februarie) și CSO Filiași (13 februarie).

CSM Slatina va susține primul joc oficial din returul Ligii 2 pe 20 februarie, când o va întâlni pe teren propriu pe CS Mioveni.

Citește și: Liga 1 | Corneliu Papură: „Vom vedea dacă vom transfera ceva sau nu“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS