13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentElev din Pitești, prins cu un cuțit la el în curtea liceului

Elev din Pitești, prins cu un cuțit la el în curtea liceului

Un echipaj de jandarmi a prins un tânăr în vârstă de 15 ani în Liceul Tehnologic Dacia din Pitești având în rucsac un cuțit. Jandarmeria intensifică patrulările în zona școlii, în condițiile în care săptămâna trecută o elevă fost prinsă, la aceeași școală, cu două cuțite.

Jandarmii din Pitești au fost chemați de către Conducerea Liceului Tehnologic Dacia luni, pe motiv că în școală se află mai multe persoane care tulbură ordinea publică, potrivit stri.tvr.ro.

Jandarmii au identificat trei tineri. Aceştia, la vederea oamenilor legii, au încercat să fugă. Tinerii au fost legitimaţi și au fost supuşi unui control corporal sumar. În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuțit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri.

Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru deținere de obiecte interzise. Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție.

Având în vedere că săptămâna trecută a fost prinsă, la aceeași școală, o elevă cu două cuțite și un pumnal tip box, conducerea Jandarmeriei Argeș a dispus ca patrulele aflate în serviciu să efectueze treceri mai dese și staționări pe o perioadă mai mare de timp, pentru a preîntâmpina apariția altor situații de acest tip.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS