15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutoritățile sanitare din Spania nu recomandă călătoriile spre Madrid

Autoritățile sanitare din Spania nu recomandă călătoriile spre Madrid

Președinții mai multor comunități autonome din Spania le-au cerut cetățenilor să evite deplasările spre Madrid. Au fost instituite filtre de către Poliţie pentru a se asigura că localnicii din cartierele izolate respectă restricțiile. Guvernul Regional a anunțat că vrea să extindă perimetrul la alte 16 zone din Madrid și din localitățile învecinate, potrivit stiri.tvr.ro.

Sute de oameni ai legii verifică fiecare mașină care intră și iese din zonele izolate ale Madridului. Cozile sunt interminabile. Doar cei care prezintă dovadă de la angajator sau de la școală pot circula fără restricții. De astăzi se vor aplica sancțiuni.

Centrele de sănătate din Madrid, supraaglomerate

Centrele de sănătate din Madrid sunt supraaglomerate. Oamenii stau la cozi pentru a fi testați. Autoritățile vor să ridice un spital de campanie în zona aeroportului, special pentru prelevarea probelor pentru coronavirus.

Autoritățile sanitare vor să extindă restricțiile de mobilitate în alte 16 zone

​Autoritățile sanitare vor să extindă restricțiile de mobilitate în alte 16 zone. Printre acestea: Lavapies; Canillejas; Carabanchel; Alcorcon; Mostoles sau Torejon de Ardoz.

Incidența cazurilor de coronavirus din Madrid a depășit de trei ori media națională. Ministrul sănătății și unii reprezentanți ai comunităților autonome, printre care și Catalonia, au făcut apel la populație să evite deplasările spre capitala Spaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS