16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibaliştii de la SCM „U“ Craiova şi-au reluat pregătirile. Vezi noutăţile!

Voleibaliştii de la SCM „U“ Craiova şi-au reluat pregătirile. Vezi noutăţile!

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova şi-a reluat pregătirile ieri seară. În Sala Polivalentă din Bănie mişcările de dezmorţire au fost făcute fără sportivii Laurenţiu Lică, Răzvan Olteanu şi Silviu Suson şi tehnicianul Dănuţ Pascu, prezenţi la lotul naţional al României pentru pregătirile de dinaintea participării la Campionatul European din Franţa. De asemenea, liberoul Neven Majstorovic se află în pregătire cu lotul național al Serbiei.

Sub comanda tehnicianului Claudiu Mitru au răspuns prezent 9 sportivi: Robert Călin, Sergio Diaconescu, Andrei Georgescu, Andrei Grigoraş, Igor Ivanovici, Ștefan Lupu, Laurențiu Marciu, Ionuț Teleleu și Stanislaw Wawrzynczyk.

Remarcăm revenirea la echipa din Bănie a lui Silviu Suson, voleibalist originar din Dej care a mai jucat la gruparea din Bănie în sezonul 2016-2017, evoluând cu SCM „U“ Craiova în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2016-2017.

Un alt jucător venit de la Unirea Dej este Andrei Dan Grigoraş, care este ridicător, are 26 de ani şi 1.90 metri, iar în trecut a mai evoluat la Tricolorul Ploieşti şi CSA Steaua Bucureşti.

O altă noutate este jucătorul polonez Stanisław Wawrzynczyk – foto mai jos, care are 29 de ani şi vine de la formația cehă Volejbalovy Klub Pribram.

Cel de-al doilea jucător străin cooptat în această vară este Igor Ivanovic – foto mai jos, un ridicător sârb, de 29 de ani, aflat la prima experienţă în România. El vine în locul lui Rusmir Halilovic, care s-a întoars în Franţa, la Nice Volley-Ball.


Cei doi străini au semnat astăzi contracte valabile un an.

Conducătorii SCM „U“ Craiova mai pregătesc transferul unui nou jucător, fiind luată în calcul şi o revenire.

Echipa se va pregăti în plan local, iar din cea de-a doua decadă a lunii septembrie va începe seria partidelor amicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS