22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Acasă Eveniment Adolescentele dispărute ar fi fost tranşate şi arse

Adolescentele dispărute ar fi fost tranşate şi arse

0
Adolescentele dispărute ar fi fost tranşate şi arse

Adolescentele dispărute ar fi fost tranşate şi arse, aceasta este ipoteza care a apărut în urma percheziţiilor din această dimineaţă din locuinţa unui mecanic auto din Caracal. Acesta este suspectat că ar avea legătură cu dispariţia adolecentelor dispărute. Surse din investigaţie spun că una dintre fetele dispărute a sunat ieri la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.
S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. La primele adrese nu s-a găsit nimic, abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane, bijuterii şi bucăţi de haine. Există suspiciunea că victimele au fost tranşate şi arse. În frigiderul bărbatului s-ar fi găsit pungi cu carne, iar într-un butoi de fier, oase calcinate.
Nu este clar dacă este vorba de numai două cadavre sau mai multe.

Mama Alexandrei este sfâşiată de durere

Dispariţia Alexandrei Măceşanu a fost anunţată de părinţii acesteia, la poliţie, în urmă cu două zile. Miercuri-seara, fata, care a plecat din Dobrosloveni cu o maşină de ocazie, nemaiputând fi contactată pe telefonul mobil. O altă tânără, din Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut tot din Caracal, cu mai multe săptămâni în urmă.
Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie.