Acasă Sport Hugo Santillan, al doilea pugilist care a încetat din viaţă în această...

Hugo Santillan, al doilea pugilist care a încetat din viaţă în această săptămână

-

Boxerul argentinian Hugo Santillan a încetat din viaţă joi, la 23 ani, la câteva zile după ce a fost operat pe creier, în urma unui meci disputat sâmbătă la San Nicolas (Argentina).

În momentul în care arbitrul a ridicat braţele celor doi boxeri, Santillan părea că şi-a pierdut cunoştinţa, având capul inert şi fiind susţinut de tatăl său, notează Agerpres.

El a fost transportat la spital, unde medicii l-au operat pentru un edem cerebral provocat de un traumatism cranian. Boxerul a decedat ulterior în urma unui stop cardio-respirator.

Hugo Santillan, supranumit „Dinamita”, are în palmares 19 victorii (8 înainte de limită), 7 înfrângeri şi un egal. Argentinianul a fost campion sud-american şi latino la categoria super-pană.

Santillan este al doilea pugilist care a decedat în cursul acestei săptămâni, după rusul Maxim Dadaşev. Acesta a fost operat de urgenţă pe creier sâmbătă , după un meci pierdut în faţa portoricanului Subiel Matias. A încetat din viaţă câteva zile mai târziu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Adrian Iencsi: Mă bucur că am parte de un grup foarte bun

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Adrian Iencsi, a făcut bilanţul turului de campionat de la Liga a III-a, seria 3. „Mozambicanul“...