17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Acasă Local Dolj Sute de copii în centrul Craiovei

Sute de copii în centrul Craiovei

0
Sute de copii în centrul Craiovei
Sute de copii participă la felurite activități în Piața William Shakespeare


Sute de copii participă, astăzi, de ziua copilului la felurite activități în Piața William Shakespeare, pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu”.

Organizatorii îi aşteaptă cu jocuri interactive, spectacole de animație, pictură pe faţă etc. Copii se pot îndulci cu acadele, bomboane şi ciocolată.Micuţii se mai pot bucura şi de spectacolul ” Ciuf şi Ciuf în spaţiu” organizat la Teatru Național.

Activităţi interactive


Cei de la „Căsuţa lui Piticel şi Academia de distracții” vin cu activități interactive. Aceștia aduc copiilor jucării de tot felul. Coronițe, bentiţe, ponei de jucărie, baghete magice pentru fetiţe, şi pentru băieţei pistoale cu apă, baloane cu migi şi mașinuțe se găsesc de vânzare. Prețul variază între 5 și 20 de lei. La standuri puteţi găsi şi animale de pluş, bijuterii din plastic, din metal dar şi bijuterii hand made.
Personajele Mikey şi Minnie Mouse, în persoană, dansează cu copiii, fac poze şi joacă jocuri interactive.

Concursuri pe corabia lui „Barbă deasă”

Şi cei de la corabia lui „Barbă deasă” sunt aici. Sunt concursuri de tras sfoara, umflarea rapidă a balonului şi trucuri de magie. Pe lângă toate acestea, copiii împreună cu coordonatorii desenează pe asfalt, dar fac pictură şi pe coli albe.

Părinții care vor un machiaj pe faţă pentru copiii lor, trebuie să dea 10 sau 5 lei. Preţul variază în funcție de mărimea machiajului. Sunt standuri unde organizatorii machiază gratis copiii.

Fotografii speciale

Copii care vor să facă poze la cabina foto, nu trebuie să plătească. Cei de la Insta Foto box au spus că nu iau nici un ban pentru că este ziua copilului. Pozele au magnet la ele pentru ca părinții și copiii să îşi amintească cu drag de aceste momente.
Copii se mai pot bucura şi de spectacolul ” Ciuf şi Ciuf în spaţiu” organizat la Teatru Național, la ora 11.00.

Raluca Nedelea şi Valentina Gradinaru