13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu produs azi-noapte în Bucureşti, la Medlife - Titan. A fost afectată doar faţada spitalului

Incendiu produs azi-noapte în Bucureşti, la Medlife – Titan. A fost afectată doar faţada spitalului

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00, a avut loc un incendiu la unitatea sanitară Medlife – Titan, din Bucureşti, informează Mediafax. Un apel făcut prin serviciul de urgenţă 112 a sesizat declanşarea incendiului într-unul din colţurile-faţă ale spitalului.

În noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc un incendiu la Medlife – Titan, din Bucureşti, în jurul orei 3.00, sesizat prin serviciul de urgenţă 112, au declarat, pentru Mediafax, surse autorizate ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF).

„Incendiul s-a produs într-un colţ al clădirii, în faţa spitalului, a pornit de jos, nu au fost probleme. Era doar personalul în spital, s-a autoevacuat, fără alte victime şi alţi evacuaţi. Au fost la faţa locului patru maşini de intervenţie cu apă şi spumă, autoscară, descarcerare şi maşina de la Floreasca. Încă nu se ştiu cauzele izbucnirii incendiului. Nu au fost înregistrare pagube, cu excepţia afectării faţadei spitalului”, au declarat, pentru Mediafax, surse din Inspectorul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS