17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbaliștii Filiașiului s-au reunit la Policlinică

Fotbaliștii Filiașiului s-au reunit la Policlinică

Vacanța s-a încheiat și pentru CSO Filiași. Divizionara C și-a reluat activitatea, așa cum era normal, cu vizita medicală, joi prezentându-se la Policlinica pentru Sportivi din Craiova următorii fotbaliști: Alin Nica, Sorin Munteanu, Andrei Bobonete (Universitatea II Craiova) – Fabian Crușoveanu, Aurel Lupu, Cătălin Dinu, Cristi Tudor, Ionuț Badea, Cătălin Borneci, Dănuț Stancu, David Stăiculescu, Lucian Borhot, Cristi Preda, Cristi Frăsineanu (Universitatea II Craiova), Denis Stănciugel (junior CSO Filiași), Robert Vulpe (ultima dată la Petrolul Bustuchin).
Președintele grupării CSO Filiași, Florin Spînu, a explicat, în exclusivitate pentru GdS, că lotul lui Silviu Lung va fi completat și cu alți fotbaliști și a dezvăluit datele amicalelor stabilite.
„Antrenamentele vor începe luni, 16 iulie, și se vor desfășura pe stadionul «Aripile», iar jocurile oficiale, până la finalizarea lucrărilor de la stadionul din Filiași, se vor desfășura pe arena din Podari. De luni vor fi prezenți la pregătiri mai mulți jucători noi, urmând ca în perioada viitoare să ne edificăm asupra lor. Pe 23 iulie se va intra într-un cantonament centralizat în Craiova, jucătorii urmând să stea zece zile la un hotel din oraş. Am parafat și câteva jocuri amicale, după cum urmează: pe 21 iulie, de la ora 11.00, la Cârcea, jucăm cu Viitorul (Liga a IV-a Dolj); pe 28 iulie jucăm cu FC Argeș la Pitești; pe 3 iulie întâlnim acasă, la Podari sau la Aripile, pe Voința Turnu Măgurele, pe 8 august evoluăm în deplasare la FCM Alexandria, iar pe 11 august dăm piept cu CS Sporting Roșiori, tot în deplasare. Mai avem două date disponibile pentru jocuri amicale, în speță 15 și 18 august. Acestea sunt jocurile solicitate de antrenorul Silviu Lung și de care are nevoie“, a spus Florin Spînu, proaspăt absolvent al Academiei de Studii Economice București, secția Management Sportiv (prima serie organizată de FRF împreună cu ASE București).
„Până pe 20 iulie am promisiunea că se însămânțează terenul din Filiași și că vom avea un gazon de calitate. Lucrează o firmă care s-a ocupat și de stadionului «Ilie Oană» din Ploiești, a fost și la Rovinari, iar acum pune gazonul artificial de la Târgu Jiu“, a mai spus Florin Spînu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS