17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Cupa României: FC Botoșani – „U“ Craiova, scor 2-1. Alb-albaștrii vor juca finala!

Fotbal / Cupa României: FC Botoșani – „U“ Craiova, scor 2-1. Alb-albaștrii vor juca finala!

Formația noastră, Universitatea Craiova, a întâlnit astăzi, în deplasare, pe FC Botoșani, și a pierdut cu 2-1, meciul contând pentru manșa a doua a Cupei României. În tur, pe stadionul „Ion Oblemenco“, alb-albaștrii au câștigat cu 5-1 și astfel s-au calificat în finala competiției, care va avea loc pe 27 mai, pe Arena Națională.

Site-ul nostru v-a ținut la curent cu evoluția scorului și momentele foarte importante din joc, pe care le găsiți mai jos.

FC Botoșani: Cobrea – Mușat, Miron, Burcă, Plămadă (′80, Tincu) – Moruțan, Roman (′80, Serediuc), Achim, Rodriguez – Axente, Golofca. Antrenor: Costel Enache.

„U“ Craiova: Mitrovic – R. Popa (′72, Popov), Kelic, Ferreira, Dimitrov – Mateiu, Zlatinski, Briceag – Gustavo (′85, Martic), Băluță, Mitriță (′72, Burlacu). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene:  Burcă ′25, Rodriguez ′56, Roman ′63, Plămadă ′72 / Mitrovic ′35, Popa ′51, Briceag ′59.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Bogdan Gheorghe, Stelian Slabu; Ionuț Coza.

Observatori: Zoltan Tamaș, Radu Bitea.

-A început partida.

min. 13, 1-0: gazdele au deschis scorul prin Mircea Axente, care a împins mingea în plasă de la șase metri, după o respingere greșită a lui Mitrovic. În faza premergătoare, Moruțan l-a deposedat prin fault pe Zlatinski și apoi a depășit mai mulți jucători craioveni.

-min. 14: Mihai Roman a punctat și el, însă arbitrul central a văzut corect un fault în atac asupra lui Mitrovic și a anulat reușita. De remarcat jocul dur al moldovenilor, tolerat de Marcel Bîrsan.

Final de primă repriză, scor 1-0. Universitatea Craiova nu are cu ce se lăuda în prima parte a întâlnirii, băieții lui Devis Mangia nereușind să-și creeze nici o ocazie notabilă. Singura preocupare a oltenilor a fost apărarea, dar și acolo au fost multe momente slabe, de panică la poarta lui Mitrovic, gazdele irosind două-trei ocazii mari de gol.

-Partida a fost reluată. Nu sunt modificări în cele două echipe.

-min. 51: Golofca a marcat din interiorul careului, dar golul a fost anulat pentru o poziție evidentă de ofside.

min. 60, gooooollll Craiova, 1-1: Alex Mitriță a făcut o cursă de 35 de metri pe partea stângă, a driblat câțiva adversari, a pătruns în careu și cu un șut de la 12 metri l-a învins pe Cobrea.

min.65, 2-1: Golubovic a profitat de un luft impardonabil al lui Kelic și l-a lobat pe Mitrovic.

-Final de meci, scor 2-1. Universitatea Craiova va juca finala Cupei României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS