6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / "Fan-Zone" Universitatea Craiova are succes (live text)

Fotbal / „Fan-Zone” Universitatea Craiova are succes (live text)

Clubul Universitatea Craiova își „încălzește” suporterii de toate vârstele pentru meciul cu FC Botoșani din această seară, de la ora 20.30, de pe stadionul „Ion Oblemenco”, din prima manșă a semifinalelor Cupei României. Clubul din Bănie a realizat în piața „Mihai Viteazul” primul „Fan-Zone” din România pentru o echipă de fotbal, evenimentul fiind un succes.

Pentru început s-a încins o miuță între juniorii clubului, fiind permise și „intervenții” de pe margine, acolo unde mulți fani au creat un careu și au încurajat.

Micuții au fost urmăriți din umbră și de „maximii” Nicolae Negrilă, Costică Donose și Aurică Beldeanu, de pe masa acestora nelipsind nici ziarul de astăzi al Gazetei de Sud.

În calculele organizatorilor pentru acest „Fan-Zone” au intrat și câteva surprize, pe care vi le vom prezenta la momentul potrivit. A fost amenajată și o terasă unde se pot servi bere și mici.

 

„Piticii” nu au ezitat deloc să se vopsească pe față, cu alb și albastru, domnișoara care execută picturile fiind foarte solicitată.

Se fac numeroase concursuri, participanții trebuind să se prezinte cu multe like-uri pe facebook ca să primească fie produse din partea unui producător de sucuri răcoritoare, fie vopseluri, fie mingi. S-a mai tras la țintă, dar au mai fost și alte sarcini care i-au solicitat pe toți cei prezenți, indiferent de vârstă și sex.

Legendele Craiovei au pătruns pe terenul de joc și au oferit premii nenumărate, apoi și-a făcut apariția și mascota Științei, Lionelu′, care a devenit ținta micuților fotbaliști.

A fost un caz în care o micuță și-a părăsit și căruciorul pentru a-l întâlni pe Lionel, leul Craiovei.

Lionel a trecut și la dansuri, un exemplu urmat de cei mici.

În urmă cu puțin timp, în piața „Mihai Viteazul” au apărut și câțiva dintre fotbaliștii Universității Craiova, în speță Mitrovic, Martic, Rossi, Bic și Glavina.

Aceștia au făcut o baie de mulțime pe ritmurile cântecelor cu care se identifică Universitatea Craiova.

Provocarea cea mare pentru cei mari a constat într-o partidă de fotbal, trei la trei, cu „maximul” Nae Ungureanu într-una dintre echipe.

A urmat și o reprezentație de dans a trupei „Freaks” și, ca de fiecare dată, s-au infiltrat și tineri de pe margine, care s-au distrat de minune.

Distracția a continuat până când suporterii au luat unul câte unul drumul stadionului, acolo unde favoriții sunt obligați să obțină victoria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS