9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSerena Williams nu va participa la Openul Australiei

Serena Williams nu va participa la Openul Australiei

Jucătoarea americană Serena Williams, de 36 de ani, fostă numărul unu mondial în tenisul profesionist feminin, aflată în prezent pe locul 22 în clasamentul WTA, a declarat vineri forfait pentru Openul Australiei, unde urma să îşi apere titlul cucerit în 2017, estimând că nu are încă nivelul necesar de joc, după o absenţă de aproape un an din circuit, informează AFP.
Deţinătoarea a 23 de titluri de Mare Şlem a revenit luna trecută pe teren, cu ocazia turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, fiind învinsă în trei seturi de letona Jelena Ostapenko, numărul 7 mondial şi câştigătoarea ediţiei trecute a turneului de la Roland Garros.
„După ce am jucat la Abu Dhabi, am realizat că, deşi sunt foarte aproape, nu sunt la nivelul la care eu personal aş dori să fiu. Antrenorul meu şi echipa mea spun mereu: nu trebuie să dispuţi un turneu decât atunci când eşti pregătit să mergi până la capăt. Vreau să joc, însă nu vreau doar să joc, ci vreau să fac mai mult decât atât, iar pentru asta an nevoie de ceva mai mult timp. Acestea fiind spuse, chiar dacă sunt dezamăgită, am decis să nu disput Openul Australiei în acest an”, a precizat Serena Williams într-un comunicat de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS