9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Universitatea Craiova, victorie importantă la Iași

Fotbal / Universitatea Craiova, victorie importantă la Iași

Universitatea Craiova a început cu bine returul campionatului regular, după ce a învins, scor 2-1, în Moldova, pe CSM Poli Iași, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a din Liga I.
Alb-albaștrii au deschis scorul prin Gustavo, care a finalizat cu latul, de la șase metri, o acțiune rapidă lucrată de Bancu și Burlacu (’15, 0-1).
Ieșenii au restabilit egalitatea grație portughezului Tiago Ferreira, jucătorul Craiovei, care a încercat să respingă o centrare venită de pe partea stângă, dar a trimis în propria poartă (’66, 1-1).
Gruparea din Bănie nu s-a complăcut cu situația de pe tabelă și a continuat să atace, iar roadele au venit în minutul 76, când Martic a reușit o centrare excelentă de pe dreapta pentru Băluță, iar acesta, de la circa opt metri, a plasat mingea lângă bara din stânga (’76, 1-2).

Iași: Kelava – T. Almeida (’81, Spătaru), Mihalache, Frăsinescu, Sin – Bădic (’58, Mendes), Qaka – Platini (’81, Ștefănescu), Jo, Panțîru – Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

Craiova: Calancea – Kelic, Datkovic, Ferreira – Martic, Mateiu, Zlatinski (’37, Screciu), Bancu – Gustavo (’86, Briceag), Băluță, Burlacu (’74, M. Roman). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Cristea ’14, Bădic ’23, Qaka ’70, Ștefănescu ’90+3 / Mateiu ’31, Băluță ’86, Calancea ’90+4.

Au arbitrat: Cătălin Popa – Vladimir Urzică, Marius Marica.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova ocupă tot locul trei, cu 29 de puncte, la egalitate cu FCSB (poziția a doua), iar în etapa viitoare va evolua pe terenul ilfovenilor de la Concordia Chiajna, meciul fiind programat vineri, 20 octombrie, de la ora 20.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS