11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaștrii au înlocuit amicalul cu Zenit, cu unul cu ȚSKA Sofia

Fotbal / Alb-albaștrii au înlocuit amicalul cu Zenit, cu unul cu ȚSKA Sofia

După ce stabiliseră un prim amical puternic cu Zenit Sankt Petersburg pentru vineri, 23 iunie, în cadrul cantonamentului din Austria, oficialii CS Universitatea Craiova se văd nevoiți să retracteze și să anunțe că rușii vor fi înlocuiți cu bulgarii de la ȚSKA Sofia.
„Din motive independente de voința clubului nostru, amicalul cu Zenit St. Petersburg nu se va mai disputa. CS Universitatea va susține primul amical din stagiul de pregătire din Austria pe data de 23 iunie. Vineri, începând cu ora 19.00, Craiova va înfrunta cea mai titrată echipă din campionatul Bulgariei, ȚSKA Sofia. Meciul va avea loc pe baza sportivă din localitatea austriacă Volders”, se precizează într-un comunicat al grupării alb-albastre.
Înființată pe 5 mai 1948, ȚSKA Sofia este cea mai reprezentativă echipă din campionatul bulgar. A reușit să obțină până în acest moment 31 de titluri de campioană, 10 Cupe ale Bulgariei și 4 Supercupe. Cea mai importantă performanță pe plan internațional a fost accederea în faza semifinalelor Cupei Campionilor Europeni în sezonul competițional 1981-1982.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS