11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / România U16 a remizat cu Cipru U16. „Școlarul“ Dragoș Albu a fost căpitanul tricolorilor

Fotbal / România U16 a remizat cu Cipru U16. „Școlarul“ Dragoș Albu a fost căpitanul tricolorilor

Naționala Under 16 a României, care în toamnă va debuta în calificările Euro Under 17, a terminat ieri la egalitate, scor 1-1, în fața reprezentativei similare a Ciprului, în primul meci internațional de pregătire din 2017, informează frf.ro. Partida s-a disputat la Paralimni, în „Insula Afroditei“, acolo unde tricolorii se pregătesc încă din 1 februarie, iar golul nostru a fost marcat de Daniel Toma în minutul 78.
De menționat faptul că în acest joc, juniorul Dragoș Albu, legitimat la Academia „Gică Popescu“, a fost căpitanul echipei naționale, el fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.
„Dragoș Albu este un junior în care noi ne punem mari speranțe, un băiat cu multe calități și timpul va dovedi asta. Sunt convins că vom auzi multe lucruri frumoase despre el în viitor“, a declarat managerul Academiei „Gică Popescu“, Paul Răducan, pentru GdS.
Selecționerul României, Sorin Colceag, a utilizat următorii jucători: Ducan – Georgescu, Ștefănescu, Vlad (71, Grigoraș), Chiorean – Albu (71, Mărginean) – Drăgănoaea (41, Munteanu), Matiș (41, Dumitrescu), Mitran (54, Călin), June (66, Nedelcu) – Bodea (54, Toma).
Cele două reprezentative se vor reîntâlni joi, de la ora 15.00, tot la Paralimni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS