11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii s-au bucurat de fotbal în zăpadă

Podărenii s-au bucurat de fotbal în zăpadă

Jucătorii lui ACS Podari s-au dezmorțit la un fotbal pe zăpadă (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Jucătorii lui ACS Podari s-au dezmorțit la un fotbal pe zăpadă (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C ACS Podari a demarat ieri pregătirile cu gândul de a schimba rapid situația din clasament în returul campionatului. La prima strigare, antrenorul Victor Naicu a avut cinci jucători noi în echipă, în speță portarul Florin Dogioiu (Inter Slatina), mijlocașii Claudiu Ștefan (Metalul Reșița), Adrian Cârstea (CSM Vâlcea) și Bogdan Geanimu (împrumutat de la CS Universitatea Craiova), precum și atacantul Robert Căle (CSO Filiași). În cazul lui Claudiu Ștefan și Adrian Cârstea, ei au mai îmbrăcat tricoul lui ACS Podari și în trecut. Lotul de 17 a fost completat de Marian Mecea, Marius Avram, Dănuț Stancu, Bogdan Dragomir, Ionuț Sârmon, Alex Raicea, Virgil Velica, Andrei Bozgan, Adrian Fieraru, Dorin Preda, George Neacșu, Andrei Dumangiu. Zilele următoare este așteptat să ajungă la echipă și Florin Aria, el fiind plecat la muncă în Spania.
La capitolul plecări, podărenii nu le-au prelungit contractele lui Irinel Chircan, Bogdan Ciocârlă și Claudiu Bălan, în timp ce Dan Ciocioană a decis să renunțe la fotbal.
„Sunt mulțumit de lotul pe care îl am acum, dar mi-aș mai dori doi jucători, un portar junior și un fundaș central, și sper să-i aducem până când plecăm în cantonamentul de la Kladovo (1-10 februarie). E destul de dificil în pauza de iarnă să găsești jucători foarte buni și să mai fie și liberi de contract. Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare, dar personal nu mă mulțumesc cu acest țel. Sper să avem un retur mult mai bun decât turul și în momentul în care tragem linie la vară să fim în prima parte a clasamentului. Am convingerea că vom reuși acest lucru cu o pregătire de iarnă făcută cum trebuie“, a declarat antrenorul Victor Naicu, pentru GdS.

Claudiu Ștefan: Vom arăta alt fotbal din retur

Revenit la ACS Podari după un periplu în Liga a II-a, la CSM Vâlcea și Metalul Reșița, mijlocașul Claudiu Ștefan (20 de ani), jucător lansat de Academia „Gică Popescu“, se bucură că a revenit acasă și este decis să pună umărul la redresarea echipei.
„Fiind craiovean, consider că am revenit acasă, și spun asta pentru că am mai jucat aici și mă simt bine la Podari. Ne propunem să ne clasăm cât mai sus, pentru că locul ocupat în momentul de față nu reflectă adevărata valoare a echipei. Am regăsit un lot bun aici, cu jucători pe care îi cunosc și cu care am mai jucat înainte. Mai așteptăm întăriri la echipă, pentru că lotul este destul de scăzut numeric, suntem doar 18 jucători, dar cu siguranță vom arăta alt fotbal din retur. ACS Podari este o rampă de lansare pentru mine și drept dovadă stă faptul că ultima dată când am plecat la Liga a II-a am făcut-o de la Podari, după un retur de campionat foarte bun, în care am strâns multe puncte. Contează foarte mult evoluția de ansamblu a echipei și apoi individual. Cu siguranță, unii dintre noi vor pleca mai sus doar dacă și echipa se va clasa bine“, a spus Claudiu Ștefan, pentru GdS.
Pe aceeași lungime de undă s-a aflat și Bogdan Dragomir: „Am revenit la antrenamente, suntem cu toții bine. Sunt câteva achiziții, au mai și plecat din băieți, dar toți cei care suntem acum la Podari sperăm să facem o treabă bună și să urcăm în clasament cât mai mult. Consider că locul pe care îl ocupăm acum nu reflectă valoarea noastră, putem mult mai mult și o să demonstrăm acest lucru. Avem un lot bun și o să fim, cu siguranță, în primele opt echipe. Contează foarte mult acum să ne pregătim foarte bine“.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS