9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, surclasată la Dinamo

Pandurii, surclasată la Dinamo

Copleşită de probleme financiare, Pandurii Târgu Jiu nu s-a prezentat foarte bine în Capitală sâmbătă seară şi a pierdut clar, scor 0-4, întâlnirea cu Dinamo din etapa a 13-a, ultima a turului Ligii I. Golurile „câinilor“ au fost marcate de D. Lazar (’5 – autogol), V. Lazăr (’37, ’89) şi Palic (’39).
Dinamo: Penedo – Romera, Popescu, Nedelcearu, Oliva – Nistor (’68, Rotariu), Busuladzic, Palic – Hanca, Nemec (’61, Gnohere), Lazăr (’89, Mahlangu). Antrenor: Ioan Andone.
Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Piţian (’70, Pârcălabu), Vasiljevic, Grecu (’44, Bunoza) – Răuţă, Sânmărtean, Antal, Alexandru – Herea, Ţucudean (’46, Voiculeţ). Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: Nedelcearu, Nistor, Nemec / Herea, Pârcălabu.
A arbitrat: Ovidiu Haţegan.
„A fost o primă repriză de coşmar, greu de explicat. Este clar că tot ce s-a întâmplat în ultima vreme la echipă şi-a pus amprenta pe evoluţia din prima repriză, una care a fost incredibilă pentru noi. În partea a doua, am arătat şi noi orgoliu şi am arătat, cât de cât, că suntem şi noi o echipă. Este o înfrângere dureroasă, dar nu se poate trage o concluzie la finalul turului doar după acest meci“, a declarat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS