6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, pregătiți să „doboare“ Steaua

Gorjenii, pregătiți să „doboare“ Steaua

Pandurii Târgu Jiu s-a înarmat cu optimism și s-a pregătit exemplar în această săptămână și este gata să le ofere fanilor săi un rezultat excelent cu Steaua București, grupare pe care o va întâlni sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul „Municipal“ din Severin, partida contând pentru etapa a 6-a din Liga I.
Fără eșec în acest sezon, antrenorul Petre Grigoraș le cere elevilor săi să continue seria evoluțiilor bune: „Steaua este cea mai titrată şi cea mai valoroasă echipă din campionat. Pot să fie învinşi, şi e clar, motivaţia fiecărui jucător e să evolueze cât mai bine în astfel de meciuri. E o motivaţie pe care am avut-o şi eu când eram jucător şi am simţit-o la elevii mei atunci când am fost antrenor. Aş vrea să rămânem singura echipă neînvinsă“.
Reprezentantul jucătorilor gorjeni la conferința de presă premergătoare întâlnirii cu Steaua, Andrei Pițian, a pus la îndoială valoarea Stelei din prezent: „Sperăm să facem un meci cât mai bun şi să obţinem toate cele trei puncte. Steaua nu vine cu un moral tocmai bun şi sperăm să profităm de acest lucru şi să obţinem victoria. Vom vedea pe parcursul campionatului dacă este cea mai valoroasă echipă, dacă rezultatele o vor confirma. Momentan, lupta e deschisă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS