8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei: Oficiali de la CEV și FRV, în inspecție la Craiova

Volei: Oficiali de la CEV și FRV, în inspecție la Craiova

Oficialii CEV și FRV au inspectat Sala Polivalentă din Bănie, însoțiți de conducătorii clubului SCM Craiova (foto: SCM Craiova)
Oficialii CEV și FRV au inspectat Sala Polivalentă din Bănie, însoțiți de conducătorii clubului SCM Craiova (foto: SCM Craiova)

Președintele Comisiei de Organizare a activităților sportive din cadrul Confederației Europene de Volei este prezent zilele acestea la Craiova, pentru a inspecta condițiile pe care le oferă orașul în vederea organizării meciurilor echipei masculine SCM-U Craiova din Liga Campionilor. Din comisia prezentă în Craiova face parte și reprezentantul FR Volei, Gabriela Bulgariu, de la departamentul Relații internaționale și Cupe Europene. Polonezul Wojciech Czayka, supervizor CEV, a spus că la Craiova condițiile sunt optime pentru a se disputa meciuri în Liga Campionilor la volei. „ În urma celor văzute pe perioada vizitei am sesizat că totul este în regulă și Craiova oferă toate condițiile pentru a organiza meciuri de Liga Campionilor. Sala Polivalentă oferă cele mai bune condiții, toți cei implicați în organizare s-au dovedit a fi foarte implicați și deschiși. De acum pot spune că totul stă în puterile clubului și organizatorilor, pentru a avea trei meciuri care să atragă suporterii și în care să se lupte să le câștige”, a spus  Wojciech Czayka,  citat de site-ul oficial al clubului SCM. La rândul său, Marius Barcan, directorul clubului craiovean, a spus că a primit câteva recomandări utile de la oaspeți: „A fost întâlnire mai mult decât binevenită pentru a fi puși în gardă despre tot ceea ce înseamnă organizarea și participarea în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa – Champions League. Am primit și câteva recomandări pentru ca totul să fie pus la punct până la data primului joc din grupele Champions League”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS