11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): Jucătoarele Florentina Stanciu Grecu şi Yuliya Zaremba au semnat cu SCM Craiova

Handbal (f): Jucătoarele Florentina Stanciu Grecu şi Yuliya Zaremba au semnat cu SCM Craiova

Yuliya Zaremba a jucat la mai multe echipe din România
Yuliya Zaremba a jucat la mai multe echipe din România

Clubul SCM Craiova a anunţat în urmă cu puţin timp transferul altor două handbaliste. Este vorba despre portarul Florentina Stanciu Grecu, care va împlini joi 34 de ani, şi ucraineanca Yuliya Zaremba, care are 28 de ani şi evoluează pe postul de extremă sau inter dreapta.

Florentina Stanciu Grecu are dublă cetăţenie, română şi islandeză, iar în ultimii doi ani a fost portar al naţionalei Isalndei. A mai evoluat la “U” Cluj, Metz (Franța), Stjernen și IBV (ambele din Islanda).

Zaremba a mai evoluat la: Spartak Kiev (UKR), Podatkova University (Ucraina), Danubius Galați, CSM București și Rapid București.

SCM Craiova a ajuns astfel la 9 achiziţii în această perioadă: Valentina Ardean Elisei, Yulia Dumanska (ambele de la HCM Baia Mare), Zeljka Nikolic (Ringkobing), Cristina Zamfir (Corona Braşov), Jelena Markovic (Achenheim), Jelena Trifunovic (Zagnos SK), Yaroslava Burlachenko (Ardesen), Florentina Grecu-Stanciu (Stajrnan) şi Yulia Zaremba (Rapid). Clubul ar putea renunţa însă la Jelena Markovic.

SCM Craiova va disputa la sfârşitul acestei săptămâni două amicale cu Măgura Cisnădie, în Polivalenta din Bănie, sâmbătă de la ora 17.00 şi duminică de la ora 11.00.

Zilele acestea, jucătoarele pregătite de Bogdan Burcea asudă în cantonamentul montan de la Cheile Grădiştei.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS