9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Dina va juca la CSM Vâlcea

Mihai Dina va juca la CSM Vâlcea

_DSC0018

Oficialii formației CSM Vâlcea au ajuns la un acord cu atacantul craiovean Mihai Dina (foto, șort verde), acesta prezentându-se de ieri la antrenamentele comandate de Jerry Gane.
„Mihai Dina a avut o discuție cu managerul Lucian Munteanu și miercuri sau joi se finalizează contractul. Eu mi l-am dorit foarte mult și discut cu el de ceva vreme. Mihai ne aduce plusul acela de experiență și calitate. Aveam mare nevoie de el în atac. În momentul ăsta nu știu dacă mai aduc vreun alt vârf. Totul depide de ce hotărăște Florin Costea, dacă rămâne sau nu. Acum, că a venit și prietenul lui, Dina, au crescut șansele să rămână și Florin la echipă. Ar fi super să am un atac format din cei doi“, a declarat Jerry Gane, pentru GdS.
Mihai Dina (30 de ani) a mai evoluat în cariera sa la Extensiv Craiova, FC Caracal, FC Universitatea Craiova, CS Mioveni, Petrolul Ploiești, ETO Gyor, ACS Poli Timișoara, Aris Limassol și ultima dată la Concordia Chiajna.
La CSM Vâlcea au mai ajuns în această vară portarul Vlad Muţiu (împrumut de la Dinamo), fundașul stânga Sorin Buşu (FCM Baia Mare), fundaşul central Ionuț Neag (Gaz Metan Mediaș), fundaşul dreapta Alexandru David (Petrolul Ploiești), mijlocașii centrali Florian Pârvu (Turnu Măgurele) și Adrian Cârstea (ACS Podari) și atacantul Daniel Cocină (Pandurii II Târgu Jiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS