9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii se reunesc la Bucureşti

Gorjenii se reunesc la Bucureşti

Pandurii își va relua pregătirile mâine pentru ediția de campionat 2016/2017, dar reunirea lotului nu va avea loc la Târgu Jiu, ci la București, la Hotel Grand Phoenicia, informează panduriics.ro. La strigarea catalogului vor fi prezenţi jucătorii aflaţi sub contract, dar şi o serie de tineri de la echipa a doua. Gorjenii vor efectua miercuri vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, iar joi se vor deplasa în Slovenia pentru primul cantonament.
În primul stagiu de pregătire de la Maribor, echipa va fi cantonată la Hotel „Habakuk“, în perioada 16- 26 iunie, programul fiind axat pe antrenamente specifice acestei perioade cu accent pe pregătirea fizică, urmând să fie perfectat şi un joc amical spre final, de acomodare, cu un adversar mai slab cotat.
Cel de-al doilea cantonament este programat în intervalul 29 iunie – 9 iulie, la Moravske Toplice, în apropiere de Maribor, echipa fiind cantonată la Hotel „Vivat“. În partea a doua a pregătirii se va pune accent pe partea tehnico-tactică. Pandurii va disputa patru meciuri amicale cu formaţii puternice, datele confruntărilor şi numele adversarilor urmând să fie anunțate pe parcurs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS