14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVuksanovic explică eşecul de la Cluj

Vuksanovic explică eşecul de la Cluj

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au suferit vineri al 12-lea eşec din acest sezon al Ligii Naţionale.
Oltenii au fost învinşi, în deplasare, de U BT Cluj, după o repriză de prelungiri, cu scorul de 76-74 (20-12, 13-18, 8-20, 21-12, 14-12), într-un meci de play-off (grupa valorică a locurilor 1-6). Adamovic a înscris coşul victoriei la finalul timpului de joc al reprizei suplimentare. Pentru Craiova au evoluat: Johnson (21p), Pantic (8), Burlacu (10), Bureau (6), Hargrove (14), Micic (5), Pilcevic (8), Damian, Popescu (2).
La finalul jocului, antrenorul oltenilor, Vladimir Vuksanovic, a vorbit despre cauzele înfrângerii.
„Suntem dezamăgiţi din cauza rezultatului, însă trebuie să fim mulţumiţi de efortul depus. Nu am reacţionat cum trebuie pe final, lăsându-i pe clujeni să arunce nestingheriţi.
Adamovic a rămas liber, este un jucător bun şi a decis partida. În sport, întotdeauna există factorul şansă, multe meciuri sunt decise în acest fel, însă tu trebuie să îţi faci norocul singur. Clujenii au muncit mai mult decât noi, aşa că şansa a fost de partea lor“, a spus antrenorul sârb.
Ieşirea lui Burlacu din teren, la începutul sfertului patru, după cinci greşeli personale, a cântărit mult, după spusele lui Vuksanovic: „A fost imposibil să jucăm fără Burlacu, care a ieşit din meci din cauza greşelilor personale. Am avut posibilitatea să câştigăm la libere, dar am ratat. Florin Popa s-a accidentat. L-am folosit în meciul acesta pentru că jucase bine etapa precedentă. A fost o problemă, deoarece nu am dispus de încă un jucător român. Nu puteam folosi un tânăr, deoarece meciul era prea greu“.
Formaţia din Bănie rămâne pe locul cinci, cu 44 de puncte, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu CSM Oradea, sâmbătă, de la ora 17.00.
În grupa locurilor 7-12, Energia Târgu Jiu a fost învinsă, pe teren propriu, de BCMU Piteşti, cu scorul de 98-72. Gorjenii se află pe locul trei în această grupă, iar etapa viitoare vor evolua în deplasare, cu Phoenix Galaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS