17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – CSU Craiova a pierdut cu FC Paksi

Fotbal – CSU Craiova a pierdut cu FC Paksi

Izvoranu (în alb) şi colegii săi au pierdut amicalul cu FC Paksi (foto: csuc.ro)
Izvoranu (în alb) şi colegii săi au pierdut amicalul cu FC Paksi (foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, amicalul disputat în această seară, în Antalya, în compania echipei FC Paksi, ocupanta locului patru în campionatul Ungariei. Golul care a făcut diferenţa a fost marcat în minutul 43, în urma unei acţiuni finalizate cu şut de la doi metri. De menţionat că CSU a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 88, obţinută de Măzărache, şutul lui Hristo Zlatinski fiind apărat de portar.

Antrenorii grupării din Bănie, Daniel Mogoşanu şi Victor Naicu, au utilizat următorii jucători: Straton (’58, L. Popescu) – Achim (’81, Ciocoteală), Iliev, Acka (’82, Hreniuc), Izvoranu (’62, R. Petre) – Băluţă (’68, Burlacu), Zlatinski, Madson (’60, Dumitraş), Bancu – Nuno Rocha, Hergheligiu (’58, Măzărache).

Acesta a fost al cincilea joc de verificare susţinut de CSU în 2016, pe pământ turcesc. În disputele anterioare, alb-albaştrii au învins pe FC Hallescher cu 1-0 şi cu 2-0 pe MTK Budapesta şi au pierdut cu 2-1 în faţa RZ Pellets WAC şi cu 3-1 cu Austria Viena.

Craiova va mai susţine încă două amicale în perioada următoare, cu Slovan Bratislava (3 februarie) şi FC Sioni Bolnisi (4 februarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS