11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Emil Săndoi ar putea părăsi CS Universitatea Craiova

Fotbal – Emil Săndoi ar putea părăsi CS Universitatea Craiova

Emil Săndoi nu se mai simte confortabil la CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi nu se mai simte confortabil la CS Universitatea Craiova (foto: Alexandru Vîrtosu)

Înfrângerea suferită de CS Universitatea în meciul cu FC Voluntari a generat ideea despărțirii de antrenorul Emil Săndoi, fapt cerut cu insistență de publicul craiovean. Site-ul Digi Sport a notat că „99 la sută, la ultima etapă din 2015, cu CSMS Iași, CS Universitatea Craiova va fi condusă de Daniel Mogoşanu” și că astăzi ar fi avut loc o întrevedere a lui Emil Săndoi cu finanțatorul Mihai Rotaru pentru o reziliere pe cale amiabilă.
Contactat de GdS, Emil Săndoi a negat întâlnirea cu Mihai Rotaru, dar nu exclude varianta rezilierii în viitorul apropiat: „Nu mi-am reziliat nici un contract, dar e posibil orice. Am avut niște probleme de rezolvat și nu am fost la antrenamentul de dimineață și probabil de asta s-a speculat. Ședința de pregătire a fost pe Extensiv, dar au luat parte doar cei care nu au jucat ieri. Ceilalți au avut refacere”.
După 22 de runde, CS Universitatea Craiova ocupă locul opt în Liga I, având 27 de puncte, cu două mai puţine decât CSMS Iaşi şi cu cinci față de ASA Târgu Mureș, ocupanta poziției a șasea, ultima care permite participarea în play-off.
Gruparea din Bănie mai are de jucat în 2015 cu CSMS Iaşi (sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare), iar în februarie 2016 va mai întâlni în campionatul regulat pe Petrolul, Pandurii şi CFR Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS