16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU asudă la Govora

CSU asudă la Govora

Emil Săndoi îi pregăteşte pe elevii săi pentru un retur de „foc“
Emil Săndoi îi pregăteşte pe elevii săi pentru un retur de „foc“

Pauza competițională a venit într-un moment foarte bun pentru CS Universitatea Craiova, staff-ul tehnic având ocazia să mai pună la punct anumite probleme observate în ultimul timp. Antrenorii Emil Săndoi și Adrian Popescu și un lot de 20 de jucători au plecat ieri-dimineață spre Govora, urmând să susțină în stațiunea montană un minicantonament până duminică seară, perioadă în care se va pune accent atât pe acumulările fizice, cât și pe îmbunătățirea relațiilor de joc. La munte au urcat portarii Cristi Bălgrădean, Cătălin Straton și Andrei Vlad, și jucătorii de câmp Sebastian Achim, Andrei Dumitraș, Apostol Popov, Kay, Valentin Iliev, Bogdan Vătăjelu, Nicușor Bancu, Alexandru Mateiu, Madson, Alexandru Băluță, Thaer Bawab, Andrei Ivan, Andrei Herghelegiu, Costin Curelea, Viorel Ferfelea, Nuno Rocha, Simon Mazarache. De menționat faptul că mijlocașul brazilian Madson și atacantul Andrei Ivan, care a declinat convocarea de la naționala de tineret, se vor pregăti separat, fiind în recuperare după accidentările suferite.
Din lot lipsesc Nuno Rocha și Hristo Zlatinski, convocați la naționalele Insulelor Capului Verde, respectiv Bulgaria, în timp ce Stephane Acka este accidentat.
„Acka revine astăzi (ieri – n.r.) la Craiova și urmează să repete RMN-ul la genunchi. În funcție de acesta vom ști exact cât va absenta“, a explicat managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, pentru GdS.

Amical – nu, joc școală – da

Antrenorii grupării alb-albastre, Emil Săndoi și Adrian Popescu, și-ar fi dorit ca în aceste zile să mențină starea de competiție pentru Cristi Bălgrădean și ceilalți componenți ai lotului și să susțină un joc amical cu o formație din împrejurimile Govorei, dar se pare că este aproape imposibil de găsit o parteneră de antrenament.
„Ne-am interesat, însă sunt slabe șanse să găsim vreo echipă disponibilă, pentru că este etapă la toate ligile, inclusiv a IV-a. Probabil că vor face un joc școală băieții. Luăm în calcul să deplasăm la Govora și câțiva juniori dacă ne cer asta antrenorii, dar să vedem, pentru că și echipa a doua a clubului are meci mâine (astăzi – n.r.), în Liga a III-a, și se instalează o oarecare oboseală“, a explicat Felix Grigore.

„Satelitul“ întâlnește Performanța Ighiu

În timp ce seniorii asudă la Govora, echipa a doua a clubului CS Universitatea Craiova se pregătește de o dispută cu Performanța Ighiu. Confruntarea va avea loc astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul din Ișalnița, și contează pentru etapa a 7-a din Liga a III-a, seria 4. Gruparea din Bănie este obligată să câștige această dispută și să urce în clasament, unde în prezent se găsește pe penultimul loc, cu doar trei puncte contabilizate după cinci jocuri susținute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS