11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportViorel Cojocaru: Am pierdut pe mâna noastră

Viorel Cojocaru: Am pierdut pe mâna noastră

Viorel Cojocaru şi-ar dori mai multă eficienţă de la elevii săi (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Viorel Cojocaru şi-ar dori mai multă eficienţă de la elevii săi (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formaţia CSO Filiaşi a început cu o înfrângere noua ediţie de campionat a Ligii a III-a, seria 4, capotând în deplasare, în faţa celor de la Cetate Deva, scor 1-3. Golurile gazdelor au fost marcate de Pribac (’20, ’90+2) şi Vajda (’66), replica doljenilor venind prin juniorul Radu Moraru (’40).
Antrenorul filieşenilor, Viorel Cojocaru, a mizat în acest meci pe următorii jucători: Nica – Tudorache, Bălaşa, Lupu, Neacşu – Radu (’72, Obeanu), N. Popescu, Duriţă (’17, Petcu), Mainerici (’68, Pârvuică) – Fotescu, Ştoiu (’50, Bălă).

„Puteam obţine un punct“

Tehnicianul grupării CSO Filiaşi, Viorel Cojocaru, s-a arătat dezamăgit de greşelile făcute de elevii săi la goluri, punctând că un rezultat de egalitate putea fi obţinut dacă elevii săi nu tratau superficial finalul partidei.
„Am pierdut, şi spun eu că nemeritat, dar mă bucur că a marcat Radu, un tânăr de 18 ani, aflat la primul meci din Liga a III-a. A avut o evoluţie foarte bună şi asta îmi dă speranţe, pentru că a prins multă încredere. El a marcat în urma unui corner, a fost o deviere pe colţul scurt, a respins jucătorul advers şi Radu a şutat la colţul lung de la 10 metri“, a spus strategul Filiaşiului, explicând şi golurile gazdelor: „Am primit primul gol în urma unei faze fixe, a fost o bâlbâială în careu, Pribac i-a luat faţa lui Neacşu şi a marcat de la şase metri. Golul doi a venit în urma unei greşeli de portar, pe fondul unei lipse de experienţă. Nica a luat gol din corner, pe colţul scurt, deci o greşeală personală. Apoi, pe dominarea noastră, în ultimele secunde din prelungiri am avut o lovitură laterală, au urcat toţi în careu sperând la egalare. A fost un şut la poartă, mingea l-a lovit în plex pe Tudorache, care a căzut la pământ, a leşinat, iar ei ne-au dat gol pe contraatac, ca la antrenament. Oricum, a fost un meci frumos, cu ocazii de ambele părţi, dar un punct puteam să obţinem. Adversarii au fost mai atenţi şi au speculat toate greşelile noastre. Aş putea spune că am pierdut pe mâna noastră acest joc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS