9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci de care pe care la Torino

Meci de care pe care la Torino

carlo-ancelotti-real-madrid_3012471

Liderul la zi al Italiei, Juventus Torino, întâlnește astăzi, de la ora 21.45 (TVR 1, Digi Sport 1), pe teren propriu, pe Real Madrid, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. Deși este aparent o luptă inegală, „galacticii“ fiind deținătorii trofeului și totodată favoriți la calificarea în finala celei mai frumoase competiții europene, antrenorul italian al spaniolilor, Carlo Ancelotti (foto), știe că „Bătrâna Doamnă“ este gata să demonstreze că poate redeveni formația de temut din anii trecuți.
„În această etapă a competiției, toate meciurile sunt dificile. Juventus are o istorie bogată și este la prima semifinală de Ligă în ultimii 12 ani. Visul nostru este să jucăm iar finala. Totuși, ca să îi eliminăm pe cei de la Juventus, trebuie să fim la cel mai înalt nivel și să avem aceeași atitudine din meciul cu Atletico“, a spus antrenorul Realului.
Optimismul tronează și în tabăra „bianconerilor“, Andrea Pirlo (35 de ani) sperând să câștige cel mai râvnit trofeu: „Să câştig Liga Campionilor ar fi ceva incredibil. Să termin experienţa torineză cu acest trofeu ar fi încununarea unui vis. Real Madrid e o echipă fenomenală, plină de campioni incredibili. Unul este deasupra tuturor – Ronaldo, care marchează două-trei goluri pe meci. Real este cel mai mare club al lumii, cel mai prestigios, dar avem 50% şanse să ne calificăm. Ne-am maturizat în aceşti ani, iar experienţa internaţională a ajutat întreaga echipă. Jucăm un fotbal frumos şi fără frică. Împotriva celor de la Real vom juca de la egal la egal, până la sfârşit“, a declarat Pirlo.
Echipele probabile:
Juventus Torino: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Marchisio, Vidal, Pirlo, Evra – Tevez, Morata. Antrenor: Massimiliano Allegri.
Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Varane, Coentrao – James Rodriguez, Ramos, Kroos, Isco – Hernandez, Cristiano Ronaldo. Antrenor: Carlo Ancelotti.
Disputa de la Torino va fi arbitrată de o brigadă engleză, formată din Martin Atkinson – Michael Mullarkey, Stephen Child – Anthony Taylor, Andre Marriner; Peter Kirkup. Delegat UEFA a fost desemnat Sune Hellströmer (Suedia), iar observator de arbitri László Vagner (Ungaria).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS