9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea e gata pentru un retur în forță

CSM Vâlcea e gata pentru un retur în forță

Alexandru Pelici are încredere în elevii săi că vor face un retur bun (foto: csmrmvl.ro)
Alexandru Pelici are încredere în elevii săi că vor face un retur bun (foto: csmrmvl.ro)

Formația CSM Vâlcea întâlnește sâmbătă, de la ora 11.00, în Zăvoi, pe Olimpia Satu Mare, într-un meci contând pentru runda a 17-a din Liga a II-a, seria 2.
Antrenorul oltenilor, Alexandru Pelici, vrea ca echipa sa să „vorbească” mai mult pe teren, considerând că s-a pregătit foarte bine în această iarnă. „Am două obiective pentru acest final de sezon și vom merge în paralel cu ele. Primul ar fi să lucrăm la reconstrucţia echipei, să apară fotbalişti tineri care să poată ajunge în primul 18 sau chiar în primul 11, iar al doilea este intrarea în play-off-ul acestui campionat. Suntem pregătiţi şi optimişti. În prima etapă o să fie foarte greu, jucăm în compania unei vecine de clasament, Olimpia vine să-şi vândă scump pielea, vor punct sau puncte. Nu sunt mulţumit de ce am realizat până acum la CSM, o spun sincer. Vreau să vorbim mai mult pe teren decât în conferinţe de presă. Nu sunt probleme medicale, toţi fotbaliştii sunt valizi. Sper că fiu inspirat la alegerea echipei de start şi să învingem. Prin retragerea echipei din Câmpina câştigăm un punct şi faţă de FC Olt şi faţă de Satu Mare, dar noi trebuie să ne vedem de joc. Sunt mulţumit de lot, deşi au plecat mulţi jucători. Am câştigat ca echipă, ca şi grup, am câştigat la capitolul respect în teren. Nu ştiu dacă vom putea câştiga toate punctele până la finalul sezonului regulat, dar sunt sigur că ne vom bate din primul şi până în ultimul minut al fiecărei partide”, a declarat Alexandru Pelici, conform site-ului oficial.

Medrea mizează pe aportul suporterilor

Președintele grupării din Zăvoi, Bogdan Medrea, speră ca suporterii „viperelor albastre” să fie alături de noua echipă, formată în mare parte din vâlceni. „Noi am mizat în această pauză competiţională pe întinerirea lotului și am adus şi câţiva fotbalişti de valoare. Cert este că în acest moment peste 80% din lot este format din vâlceni get-beget. Sper ca iubitorii fotbalului să fie alături de echipă, să-i susţină pe băieţi pentru că au mare nevoie de sprijin din tribune”, a spus Medrea.
Conducerea echipei CSM Vâlcea a organizat, vineri, o conferinţă de presă în care au fost prezentaţi jucătorii aduşi în această iarnă: Dragoş Firţulescu, Fabian Himcinshi, Andrei Neagoe, Andrei Popescu şi Marius Staicu.
„Vreau să mulţumesc întregi conduceri şi antrenorului pentru şansa care mi s-a acordat. A fost o perioadă grea, sper să nu dezamăgesc şi toată lumea să fie mulţumită de mine când se va termina returul. Dacă se va dori prelungirea contractului şi ne vom înţelege, voi continua cu mare drag, dacă se vrea performanţă. Ţelul fiecărui jucător e să ajungă în Liga I sau în străinătate, cu toţii vrem să avem rezultate”, a declarat Dragoş Firţulescu, jucător crescut de FC Universitatea Craiova.
Partida CSM Vâlcea – Olimpia Satu Mare va fi arbitrată de Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte), ajutat de Adrian Ionescu (Târgovişte), Florin Pucheanu (Ulmi) și Andrei Lucian Ţiţii (Sibiu). Observatori au fost desemnați Andrei Ioniță (Bucureşti), respectiv Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS