11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBon a început curăţenia

Bon a început curăţenia

„Ceferiştii“ lui Şoavă (în portocaliu) s-au mişcat bine în amicalul cu CS Podari (Foto: Cristi Iacob)
„Ceferiştii“ lui Şoavă (în portocaliu) s-au mişcat bine în amicalul cu CS Podari (Foto: Cristi Iacob)

Divizionara C CS Podari s-a impus sâmbătă, scor 4-2, în faţa echipei de juniori A de la CFR Romgaz Craiova, într-o partidă amicală susţinută la Făcăi. Golurile învingătorilor au fost marcate de Crăciun (3) şi Mirescu, replica „republicanilor“ de la „Depou“ venind de la Malotea şi Stănişoară.
CS Podari, prima repriză: Nedelcovici – Stoichiţoiu, Vălu, Gârloi, Vava – Cl. Ştefan, Nicolae, Al. Stoica, Hassan – Crăciun, Varia.
CS Podari, repriza a doua: Mirea – Ciocârlă, Stoeneşteanu, Gârloi, Stănia – Dragomir, Ştefan, M. Stoica, Surugiu – Mirescu, Crăciun.
CFR, prima repriză: Gruia – Socol, Lică, Sandu, Florea – Cimpoeru, Grigorie, Marinoiu, Cr. Simion – Vladu, M. Simion.
CFR, repriza a doua: Amza – Preda, Floricel, Roşu, Iancu – Ţârcă, Purcea, Balica, Borcan – Malotea, Stănişoară.
Antrenorul CS Podari, Dragoș Bon, a tras linie după acest amical și a renunțat la trei jucători sosiți în probe. „A fost un test util, am folosit mulţi juniori aflaţi în probe şi a fost edificator pentru mine. Vom renunţa la nigerianul Hassan, Stoeneşteanu, Vava şi la restul mă mai gândesc. Cei trei sigur nu se vor mai pregăti cu noi“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.
La rândul său, tehnicianul „ceferiștilor“, Florin Șoavă, a afirmat că elevii săi au făcut un meci bun. „Noi venim după prima săptămână de pregătire și am întâlnit o echipă de Liga a III-a, cu jucători mai valoroşi, dar am făcut un joc foarte bun, mai ales în prima repriză. La pauză am schimbat echipele şi ne-au bătut, dar nu am jucat rău. Sunt mulţumit, sincer, de joc“, a spus Florin Șoavă, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS