11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Liverpool îşi va „pierde” jucătorul-simbol

Fotbal – Liverpool îşi va „pierde” jucătorul-simbol

Steven Gerrard se va despărţi de Liverpool
Steven Gerrard se va despărţi de Liverpool

Mijlocaşul Steven Gerrard nu-şi va prelungi contractul cu Liverpool, care expiră în luna iunie, astfel că va părăsi gruparea engleză după 16 ani, a anunţat vineri clubul din Premier League, citat de Mediafax. „Aceasta a fost cea mai dificilă decizie a vieţii mele. Fac anunţul acum pentru ca antrenorul şi echipa să nu fie distraşi de ştirile şi speculaţiile cu privire la viitorul meu. Clubul Liverpool a fost o parte uriaşă a vieţii noastre foarte mult timp şi despărţirea va fi grea, dar simt că este ceva în beneficiul tuturor celor implicaţi, inclusiv al familiei mele şi al clubului. Voi juca în continuare şi deşi acum nu pot să spun unde, pot să menţionez că va fi la o echipă care nu este rivala formaţiei Liverpool, astfel că nu voi juca împotriva echipei Liverpool – este ceva ce nu aş putea face. Decizia mea este bazată total pe dorinţa de a experimenta ceva diferit în carieră şi în viaţă şi vreau să fiu sigur că nu voi avea regrete atunci când îmi voi încheia activitatea de fotbalist”, a precizat Gerrard.

Fotbalistul le-a mulţumit tuturor celor de la Liverpool pentru colaborare. „Acesta este un loc special. Este dorinţa mea şi sper că într-o zi voi avea posibilitatea de a reveni la Liverpool în orice calitate voi putea ajuta clubul. Până la finalul sezonului voi fi dedicat complet echipei. (…) În ultimul rând mă adresez oamenilor care au făcut clubul Liverpool cel mai mare din lume – suporterii. A fost un privilegiu să vă reprezint, ca jucător şi în calitate de căpitan. M-am bucurat de fiecare secundă şi îmi doresc sincer să închei acest sezon şi cariera mea la Liverpool cu un succes”, a adăugat Gerrard.

Gerrard va semna cu o echipă din campionatul nord-american, conform presei engleze.

Steven Gerrard a jucat aproape 700 de meciuri în 16 ani la Liverpool, fiind căpitanul echipei. El a câştigat Liga Campionilor în 2005, Cupa UEFA în 2001, Cupa Angliei în 2001 şi 2006 şi Cupa Ligii Angliei în 2001, 2003 şi 2012.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS