9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alexandru Pelici: Actualul sezon este deja compromis

Fotbal – Alexandru Pelici: Actualul sezon este deja compromis

Pelici anunță vremuri grele la CSM Vâlcea
Pelici anunță vremuri grele la CSM Vâlcea

Nemulțumiți de randamentul echipei din prima parte a campionatului Ligii a II-a, seria 2, sponsorii principali ai CSM Vâlcea au decis să reducă drastic cheltuielile, fapt ce îl îngrijorează pe antrenorul Alexandru Pelici. „Conducerea mi-a comunicat că va discuta cu toţi jucătorii reducerea salariilor, va rămâne doar cine va accepta aceste condiţii. Actualul sezon este deja compromis şi se doreşte ca până în vară să se cheltuiască cât mai puţin posibil. A rămas ca şefii clubului să se întâlnească cu fiecare jucător în parte şi să discute diminuarea contractului. Nu ştiu în ce măsură vom putea aduce jucători noi, vom mai promova probabil şi câţiva juniori. Obiectivul nostru rămâne intrarea în play-off”, a spus Alex Pelici, pentru liga2.ro.
Până în acest moment, CSM Vâlcea a pierdut doi jucători, pe Marius Briceag, pe care îl cedase încă din vară la CS Universitatea Craiova, şi pe Andreas Calcan, revenit la clubul cu care era sub contract, Universitatea Cluj.
CSM Vâlcea se va reuni pe 12 ianuarie şi va efectua cantonamentul de iarnă în Zăvoi. „Avem condiţii foarte bune la stadion, nu avea rost să mai mergem şi în altă parte, mai ales că se doreşte reducerea cheltuielilor. Vom stabili şi o listă de șapte-opt meciuri amicale”, punctat Alexandru Pelici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS