11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Juniorii E ai CSU Craiova, în faza naţională a Turneului „Gheorghe Ola”

Fotbal – Juniorii E ai CSU Craiova, în faza naţională a Turneului „Gheorghe Ola”

Juniorii E de la CSU n-au avut probleme la faza zonală de la Craiova
Juniorii E de la CSU (albastru) n-au avut probleme la faza zonală de la Craiova (foto: csuc.ro)

Echipa de juniori E (copii născuți în 2005 și mai mici) a CS Universitatea Craiova s-a calificat în faza naţională a Turneului „Gheorghe Ola“, după ce a câștigat în această dimineaţă, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, finala fazei zonale. Elevii lui Bogdan Budescu s-au impus cu 4-0 în faţa celor de la FC Electrica Timiş, grație reușitelor lui Lăpădătescu (2) şi a fraților Duță, Bogdan şi Luca.
Formula de start a grupării din Bănie a fost următoarea: Vlăsceanu – Zaharia, L. Duţă, B. Duţă, Cârpici, Sârbu. Pe parcurs au mai intrat: Iovan, Nedelcu, Tudor, Lăpădătescu, Lăcraru, Gheorghiade.
„Sunt mulţumit de toţi copiii, care s-au dăruit exemplat la aceste meciuri. Partidele au reprezentat o evaluare foarte bună a grupei. Mulţumim clubului că a reuşit să obţină disputarea fazei zonale în Bănie. Acum suntem în primele opt echipe ale ţării şi ne ducem să obţinem un loc cât mai bun”, a declarat antrenorul Bogdan Budescu, pentru csuc.ro.
În drumul spre finala zonală, micuții de la CS Universitatea Craiova au defilat în faza grupelor, învingând Luceafărul Severin cu 7-0 şi CFR Simeria cu 10-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS