11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGâlcă vrea un nou succes cu Stroemsgodset

Gâlcă vrea un nou succes cu Stroemsgodset

Steaua București întâlnește astăzi, de la ora 20.30 (ProTV), pe Arena Națională, formația norvegiană Stroemsgodset IF Drammen, partida contând pentru manșa a doua a turului II preliminar al Ligii Campionilor. În meciul tur, campioana României s-a impus în Norvegia cu 1-0, grație reușitei lui Gabi Iancu (49).
„Am jucat un prim meci cu o echipă bună, chiar foarte bună. Ne-a dominat în prima repriză, am avut un portar într-o zi de excepție și a doua repriză nu am profitat de ocaziile clare pe care le-am avut. În retur aștept mulți spectatori. Aștept de la echipa mea să domine jocul, să câștigăm clar, să mergem și să demonstrăm că suntem Steaua și ce reprezintă Steaua în Europa. Nu am spus că o să fie un meci ușor, dar am încredere totală în jucători că o să fie un meci bun, câștigat de noi, nu în orice mod, însă. Nu există relaxare, jucătorii sunt conștienți de meciul făcut și nu există relaxare. Noi încercăm să jucăm bine, să dominăm și în urma jocului să vină și rezultatul“, a afirmat antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă (foto), în cadrul unei conferințe de presă.
Confruntarea Steaua – Stroemsgodset va fi arbitrată de o brigadă din Israel, la centru regăsindu-se Eitan Shemeulevitch.
Dacă va trece de Stroemsgodset, Steaua va întâlni în turul trei preliminar învingătoarea dintre Dinamo Tbilisi și FK Aktobe. În primul joc s-a impus FK Aktobe, cu 1-0, la Tbilisi.
Tot astăzi se mai dispută următoarele confruntări: HJK Helsinki – Rabotnicki (ora 19.00), Ventspils – Malmo (19.00), Maribor – Zrinjski (21.00), St. Patrick’s – Legia Varșovia (21.45).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS