12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii caută puncte pentru play-out

Doljenii caută puncte pentru play-out

Rezultatele partidelor din acest sfârşit de săptămână ar putea atârna foarte greu în ierarhia play-out-ului pentru echipele din Dolj. De aceea victoria este necesară pentru ACS Podari şi ACS Viitorul Municipal Craiova, în jocurile de sâmbătă, de la 15.00, care contează pentru etapa a 20-a din Liga a III-a, seria 3.
Dacă ACS Podari va întâlni „satelitul“ echipei Concordia Chiajna, ACS Viitorul Municipal Craiova va evolua la Işalniţa, cu Inter Clinceni. Pentru podăreni, partidele precedente din miniretur nu au contat decât pentru palmares, adversarele aflându-se în partea superioară a clasamentului, dar de acum înainte însă, ultimele trei etape din sezonul regulat ar putea decide statutul lor din play-out, fapt confirmat şi de antrenorul Bogdan Vrăjitoarea. „Din acest moment, vor urma jocurile pe care trebuie să le câştigăm, nu ne mai permitem să facem paşi greşiţi. Jucătorii ştiu că, dacă am obţine şase sau nouă puncte până la intrarea în play-out, suntem aproape salvaţi de la retrogradare. Din păcate, nu ştiu pe ce fotbalişti va miza Concordia II Chiajna. Dacă vor veni şi jucători de la prima echipă va fi mai complicat. Indiferent cum ar fi, trebuie să ne impunem în acest joc. Nu avem nici o scuză dacă nu vom obţine cele trei puncte puse în joc“, a afirmat tehnicianul echipei ACS Podari, Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

Mitroi, incert

Cealaltă echipă din Dolj, ACS Viitorul Municipal Craiova, va avea un nou meci greu, pe stadionul din Işalniţa, cu Inter Clinceni. În acest moment, ilfovenii sunt pe loc de play-out, însă se află la un singur punct de locul 6 şi un eventual eşec ar apropia Clinceniul de play-out, iar trupa pregătită de Alin Gavrilă ar avea încă trei puncte în ierarhia play-out-ului. „Inter Clinceni are o echipă mai valoroasă dacă luăm lotul individual, însă sper să câştigăm. Este foarte important să nu mai pierdem puncte pe teren propriu. Din păcate, Mitroi va lipsi aproximativ două săptămâni şi va conta foarte mult în angrenajul echipei noastre. Este un jucător cu foarte mare experienţă, evoluând în Liga a II-a şi a III-a, şi ne-ar fi ajutat foarte mult în aceste etape. Sperăm să îl avem apt măcar pentru jocurile din play-out“, a precizat antrenorul ACSVM Craiova, Alin Gavrilă.

Naicu vrea ploaie…
şi la propriu,
şi la figurat

La prima vedere, FC Balş va avea un adversar facil sâmbătă, pe teren propriu, cu Viitorul Domneşti, însă tehnicianul oltenilor, Victor Naicu, a avertizat că nu va fi deloc aşa şi jucătorii trebuie să fie atenţi. „Am înţeles că Viitorul Domneşti este o echipă ambiţioasă, care cedează greu dacă nu primeşte gol repede. Noi suntem obligaţi să ne impunem pentru a fi siguri că terminăm în play-off. Avem cinci puncte avans faţă de locul 7 şi mai sunt trei etape până la finalul sezonului regulat. Sigur voi fi fanul Işalniţei să bată Clinceniul, pentru a stopa formaţia din Ilfov. Ne-ar ajuta şi pe noi. Revenind la jocul nostru, pot să spun că ne dezavantajează şi terenul pentru că nu arată prea bine şi aştept o ploaie până la ora jocului, pentru a uda terenul, şi, de ce nu, să fie şi o ploaie de goluri în poarta celor din Domneşti“, a punctat Victor Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS