12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Costică Ştefănescu, omagiat de Craiova Maxima

Fotbal – Costică Ştefănescu, omagiat de Craiova Maxima

\n

Foştii colegi şi-au comemorat căpitanul! Dacă ar fi trăit, Costică Ştefănescu ar fi împlinit, astăzi, 63 de ani. Reprezentanţii CS Universitatea Craiova au depus coroane de flori şi au aprins lumânări la mormântul căpitanului Craiovei Maxima. Pe 20 august 2013 a plecat dintre noi, alăturându-se în ceruri lui Oţet, Oblemenco, Deselnicu ori Zoli Crişan.

Directorul general al clubului, Gheorghiţă Geolgău, a precizat că spiritul căpitanului Ştefănescu nu va dispărea niciodată: „Suntem prezenţi aici mulţi dintre foştii lui colegi, alături de fratele (Valeriu – n.r.), de fata dânsului (Loredana – n.r.) şi alţi prieteni care au venit din Bucureşti, pentru a depune o coroană de flori, a aprinde o lumânare, să ne aducem aminte de Costică. El este viu în inimile noastre, pentru că spiritul pe care l-a lăsat în vestiar este greu de înlocuit. Chiar dacă vorbim la trecut nu putem să-l uităm pe cel care timp de aproape 10 ani ne-a condus pe teren, la atâtea meciuri importante, şi în afara terenului. Era un om deosebit”.
Gheorghiţă Geolgău le-a dăruit fratelui şi fiicei lui Ştefănescu tricouri ale CS Universităţii Craiova pe care este inscripţionat numele lui Ştefănescu şi numărul 6, cu care acesta a jucat în alb-albastru.
Directorul sportiv al CSU, Nicolae Tilihoi, nu a putut uita perioada în care era alături de Costică Ştefănescu şi a marcat comemorarea sa. „Era un om deosebit. Păcat că nu mai este printre noi, dar amintirea lui va rămâne purerea vie. Am cumpărat o coroană frumoasă, aşa cum el. Atât mai putem face pentru el, din păcate”, a punctat Nicolae Tilihoi, pentru GdS.
La comemorarea căpitanului Craiovei Maxima au mai fost prezenţi Nicolae Ungureanu, Costică Donose, Nicolae Negrilă şi Ion Împuşcătoiu. Aceştia au aprins apoi lumânări şi la locurile de veci ale lui Zoli Crişan şi Cristi Neamţu.


Editor: Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS