11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGabi Balint este noul antrenor al CS Universitatea

Gabi Balint este noul antrenor al CS Universitatea

Tehnicianul Gabi Balint a ajuns, în urmă cu puţin timp, la un acord cu finanţatorii de la CS Universitatea Craiova pentru a deveni noul antrenor al grupării alb-albastre.

Unul dintre finanţatorii grupării din Bănie, Mihai Rotaru, a avut o discuţie preliminară cu Gabi Balint, iar în această seară cei doi au semnat contractul. „Într-adevăr, am fost contactat de cei de la CSU şi a fost o discuţie. Mi s-a prezentat un proiect serios, văd că se vrea performanţă”, a afirmat Gabi Balint, pentru GdS.   
Gabi Balint a pregătit formaţiile FC Bihor Oradea, Sportul Studenţesc, Sheriff Tiraspol, FC Timişoara, FC Vaslui, naţionala Moldovei şi a fost „secund” la prima reprezentativă a României şi la Galatasaray Istanbul.

Noul tehnician va fi prezentat mâine seară, în cadrul unei conferinţe de presă, care va avea loc la ora 17.30. Probabil, în staff-ul tehnic vor rămâne Silviu Lung, antrenor cu portari, şi olandezul Larens Ebben, care este preparator fizic. Cei doi au condus echipa în partida din deplasare cu UTA Arad, încheiată cu victoria oltenilor, cu scorul de 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS