10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoşul, în vizită de lucru la juniori

Moşul, în vizită de lucru la juniori

\n

Moş Crăciun a început deja să-i colinde pe copiii care practică sport, ieri fiind prezent, alături de Crăciuniţă şi trei spiriduşi, la stadionul „Ion Oblemenco“, unde le-a oferit cadouri juniorilor de la CSJ Ştiinţa U Craiova, CS Universitatea Craiova şi CSS Craiova. „Parcă am fost puţin mai bogat anul acesta, deşi a fost criză. Copiii au fost cuminţi, ascultători şi au muncit mult la antrenamente, de aceea am venit mai devreme“, a spus Moşul în timp ce făcea o baie de mulţime.
„Am fost ajutor de Moş, nu e greu să dai cadouri, este chiar foarte plăcut, pentru că aducem bucurie copiilor. Mă bucur că sunt atât de mulţi şi sperăm să fie şi mai mulţi, pentru că oraşul Craiova are nevoie de copii la toate sporturile, nu numai la fotbal. Eu mi-aş dori multă sănătate şi să fiu alături de familia mea, iar pe plan profesional mi-aş dori să promovez cu CSU“, a spus fundaşul Ionuţ Stancu.
„Moşul a fost darnic anul acesta pentru fotbalul craiovean, pentru că avem fotbal de şase luni şi, zic eu, cu rezultate bune. I-am scris Moşului pentru 2014 ce jucători să ne aducă, dar vrem, în primul rând, să fim sănătoşi“, a punctat team-managerul CSU, Silvian Cristescu.
„Este al cincilea an în care facem acest brad de Crăciun. Chiar dacă anul trecut echipa a fost dezafiliată, noi nu am vrut ca juniorii să sufere din această cauză, iar anul acesta l-am abordat cu forţe proaspete şi cu cadouri mult mai multe. Moşul vine şi la copiii CS Universitatea Craiova, şi la CSS Craiova şi sperăm într-un nou an bun şi îndeplinirea obiectivelor, atât la echipa mare, cât şi la copii. Calitate este în fotbalul juvenil, iar cu noua organigramă de la centrul de copii şi juniori, prin proiectele şi programele pe care le-a adus Ovidiu Stângă din fotbalul olandez, se cunoaşte un progres. Noi am venit cu valoarea umană, ei cu valoarea tehnică, şi îmbinându-le sperăm ca la anul să dăm o campioană la juniori“, a declarat Bogdan Pâncu, directorul CSJ Ştiinţa U Craiova, centru care „furnizează“ juniori la CSU.

Badea, amintiri cu Ilie Balaci

Prezent la evenimentul desfăşurat în parcarea stadionului, managerul CS Universitatea, Pavel Badea, şi-a amintit de perioada în care era junior la Craiova şi a povestit un „episod“ care i-a marcat copilăria. „Moşul a fost alături de copii, cu dragă inimă, pentru că juniorii noştri au fost cuminţi, au reuşit să facă şi şcoală, şi fotbal, ceea ce este important pentru viitorul lor. Ne-am dorit ca nu numai cei de la CS Universitatea Craiova să beneficieze de cadouri, ci şi cei de la şcoala sportivă (CSS – n.r.), pentru că până la urmă sunt tot copiii noştri. Ne pare bine că am reuşit să găsim resursele financiare pentru a face cât mai mulţi copii fericiţi. Copiii au zis că ştiu «Steaua» cel mai bine? Aşa putem să ne legăm de faptul că Moşul este îmbrăcat în alb-roşu, două culori care nu sunt iubite în zona noastră… Important este să respectăm Sărbătorile, ei să fie fericiţi, iar noi suntem bucuroşi că putem fi alături de ei. Eu cred că Moşul va aduce şi promovarea în Liga I. Avem toate condiţiile de a face performanţă şi o vom face. Primul cadou primit de juniorul Pavel Badea a fost de la nea Ilie Balaci. Era vorba de un tricou. A fost extraordinar pentru mine să pot să iau tricoul marelui fotbalist Ilie Balaci. Am făcut un meci între jucătorii pe care i-a ales nea Ilie şi cei aleşi de nea Gigi Mităchescu. În echipa lui nea Ilie am jucat şi eu, am fost ales primul, şi am câştigat meciul, i-ar el m-a recompensat cu un tricou. A fost o mare onoare pentru mine, de aceea a şi rămas idolul meu. Îmi doresc ca nea Ilie să vină alături de noi, depinde de dânsul… Indiferent pe ce poziţie va veni, va fi bine primit în rândul nostru“, a afirmat Pavel Badea.
La acţiunea de ieri, de la stadion, au mai participat, în afara antrenorilor de la juniori, şi Corneliu Andrei Stroe, Pavel Badea, Corneliu Papură, Silviu Lung, Silvian Cristescu, Nae Ungureanu, Ion Geolgău, Aurică Beldeanu şi jucătorii Gabriel Velcovici şi Ionuţ Stancu.
Moş Crăciun va fi „prins“ cu treabă şi astăzi, în programul său figurând, de la ora 10.00, o vizită la LPS „Petrache Trişcu“.
Tot astăzi, de la ora 12.00, la Sala Polivalentă, va avea loc şi o conferinţă de presă, în care conducerea CS Universitatea Craiova va anunţa modificările din organigrama clubului şi alte decizii luate în cadrul şedinţei de ieri-seară a Consiliului de Administraţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS