9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRăduţ a readus liniştea la Işalniţa

Răduţ a readus liniştea la Işalniţa

ACS Viitorul Municipal Craiova a continuat seria evoluţiilor bune în etapa a patra din Liga a III-a, seria 3, dar, din păcate, nu s-a ales decât cu un punct în partida disputată vineri seară, la Işalniţa, în compania echipei Metaloglobus Bucureşti. A fost un 1-1 cu multe ratări la ambele porţi, golul craiovenilor fiind marcat de Costinel Răduț (‘77), pentru oaspeţi punctând Mihai Cană (‘29).
ACS Viitorul Municipal Craiova: Grecu – C. Dinu (‘70, C. Scarlat), Chiriţă, Dreşcă, Ciocioană – Turcin (‘72, Ştoiu), Jianu, Răduţ – Buşică (89, Bratoveanu), Tâmplaru, L. Scarlat (‘88, Iuţa). Antrenor: Nicu Năstăsie.
Metaloglobus: Codlis – Niţu, Fodor, G. Dinu, Anghelini – Drăgan (‘90+1, Ştefan), Ghenovici (‘70, Tudoroiu), Vlad, Stanca (‘80, Balauru) – Cană, Ungureanu. Antrenor: Leonard Strizu.
Cartonaşe galbene: Buşică / Drăgan, Vlad.
Au arbitrat: Ad. Costreie – L. Udrea, R. Bunget.
Observatori: I. Filip, V. Răduca.
„În prima repriză nu am prestat un joc foarte bun, dovadă că am luat şi gol, dar în partea secundă, mai ales în ultimele 20 de minute, am fost net superiori şi puteam marca golul doi. Este un rezultat echitabil până la urmă, care ne obligă să fim mai prudenţi în apărare şi mai eficienţi în atac în meciul următor“, a declarat antrenorul craiovenilor, Nicu Năstăsie, pentru GdS.
O victorie frumoasă a obţinut-o FC Balş, trupa lui Victor Naicu impunându-se sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa celor de la FC Tunari. Unicul gol a fost marcat de Cristi Niculescu, în minutul 6.
În ceea ce o priveşte pe CS Podari, trupa antrenată temporar de Tibi Lung nu a contabilizat nici un punct nici în această rundă, fiind depăşită sâmbătă, în deplasare, de CS Vişina Nouă cu scorul de 2-0 (Clipici ’21, Crângoiu ’90+2 – autogol).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS