9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu a debutat cu dreptul la FC Balş

Naicu a debutat cu dreptul la FC Balş

Dat afară de la AS Podari, deşi a realizat cele mai mari performanţe pentru reprezentanta Doljului din Liga a III-a, antrenorul Victor Naicu nu a dus lipsă de oferte absolut deloc. În această săptămână a bătut palma cu oficialii grupării FC Balş, şi ea o nou-promovată în eşalonul al treilea, iar vineri dimineaţă a susţinut primul joc amical cu noua sa formaţie, obţinând o remiză, scor 2-2, la Piatra Olt, cu divizionara secundă Alro Slatina. „M-am înţeles cu cei de la FC Balş, dar nu am semnat nimic deocamdată. În zilele următoare vom rezolva şi acest lucru, înţelegerea noastră fiind pe un an. Am găsit aici condiţii bune şi un lot numeros, cu destui jucători valoroşi. Acum avem foarte mulţi jucători în probe, dar în curând vom definitiva lotul, mai ales că urmează să plecăm într-un cantonament la Horezu, în intervalul 2-9 august. Obiectivul nostru este să ne clasăm pe un loc cât mai bun, pentru că nu ne comparăm noi cu Podariul, care vrea să promoveze în Liga a II-a… În perioada imediat următoare voi întocmi şi o listă cu jocurile amicale şi încet-încet vom pune la punct şi relaţiile de joc“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
În jocul de vineri, cu ALRO Slatina, care s-a desfăşurat pe durata a trei reprize de câte 30 de minute fiecare, Victor Naicu a utilizat următorul „unsprezece“: Barbu – Sârbu, Gheorghiţă, Relea, Neacşu – M. Niţă, Necşulescu, Horvat, Turcin – Niculescu, Matei. Pe parcurs au mai fost introduşi următorii: Mămăligeanu, Sandu, Onofrei, Jigovu, Hontea, Nicola, Ionică, Marinaş, Ghiţă, Florica, Dragu, Trepăduş, Stoica şi Fugaru. Pentru FC Balş au marcat Florica şi Onofrei.
De partea cealaltă, tehnicianul lui ALRO Slatina, Dan Oprescu, a mizat pe: Bugiu – Anghelina, Gligor, Marincău, Siminic – Bancu, Pavel, Căpăţână, Ignea – Agbleta, Chira. Au mai jucat: Perşinaru – Giurcă, Vâlcică, Cruşoveanu, Cosic, Huţanu, Draskovic, Prisăceanu şi Şt. Stancu. Pentru alb-vişinii, care au condus cu 2-0, au marcat Agbleta şi craioveanul Ştefăniţă Stancu, venit în probe de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“. Acesta a fost al treilea amical pentru trupa lui Dan Oprescu, în primele două înregistrând două victorii, 3-1 cu Inter Markus şi 2-0 cu Atletic Bradu.
Pentru ALRO Slatina urmează un stagiu de pregătire la Poiana Braşov, cantonamentul urmând să înceapă luni şi să se întindă pe o perioadă de zece zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS