23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBute, cu ochii pe meciul Froch - Kessler

Bute, cu ochii pe meciul Froch – Kessler

Sâmbătă, de la ora 22.00 (în direct la Sport.ro), la Londra, este programat meciul anului la categoria supermijlocie, între britanicul Carl Froch şi danezul Mikkel Kessler. Ambii sunt posibili adversari ai românului Lucian Bute, iar „Mister KO“, care va vedea meciul în România, la televizor, crede că învingător va ieşi Froch.
„În meciul cu Mikkel Kessler, Froch va avea un avantaj pentru că meciul are loc la el acasă, la Londra. Ţinând cont şi de evoluţiile lui din ultimele meciuri, eu cred că Froch va câştiga“, a pronosticat boxerul român, care a venit în ţară pentru a se căsători. Nunta cu iubita sa, Elena Aprozeanu, va avea loc pe 15 iunie la Galaţi, dar cu o săptămână mai devreme va avea loc, la Buşteni, cununia civilă.
Revenind la meciul Froch-Kessler, în joc se vor afla centurile mondiale IBF, pe care Froch a cucerit-o de la Bute, şi cea WBA Super World, deţinută de Kessler. Cei doi s-au mai întâlnit în 2010, în cadrul turneului Super Six, danezul câştigând în unanimitate, la puncte. Bute a mai adăugat că o revanşă cu Carl Froch poate avea loc la sfârşitul anului 2014, dar afirmă că e prea devreme să se gândească la un astfel de meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS