9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinul nu dezarmează

Severinul nu dezarmează

CS Turnu Severin a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a 29-a din Liga I. Pentru gruparea olteană au marcat Thomas (‘32) şi Dorel Stoica (‘87), iar pentru „lupii galbeni“ au înscris Bokila (‘8) şi Hamza (‘73).
CS Turnu Severin: Panagopoulos – Dănănae, Durimel (‘30, Thomas), Asanovic, Tătaru – D. Stoica, Vranjkovic, Olah – Neacşa (‘81, Crăciun), Fl. Costea, Brata (‘59, Roman). Antrenor: Jerry Gane.
Petrolul Ploieşti: Bornescu – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Mustivar, Marinescu, Cristescu (‘56, Hamza) – Renan (‘75, Mojica), Bokila, Grozav (’57, Morar). Antrenor: Cosmin Contra.
Cartonaşe galbene: Brata ‘39, Vranjkovici ‘66.

Costea şi Dorel Stoica cred în salvare

Remiza înregistrată pe „Municipalul“ de la Dunăre a condus, involuntar, şi la câştigarea titlului de campioană de către Steaua, gruparea bucureşteană nemaiavând cum să fie ajunsă, din punct de vedere matematic, de urmăritoarele sale, Petrolul şi Pandurii. Fost atacant al Stelei, Florin Costea a contribuit la cel de-al 24-lea titlu din istoria clubului din Ghencea cu pasa de gol pe care i-a dat-o lui Dorel Stoica, dar susţine că nu a făcut altceva decât să-şi ajute echipa în tentativa de a evita retrogradarea. „Ne gândim la noi, nu la alţii. Am luat un punct şi vom juca până în ultima etapă. Este foarte greu, dar vom vedea ce vom face. Nu aştept un tricou de campion de la Steaua. Nu am făcut-o noi campioană, ci ei s-au făcut, prin rezultatele şi prin jocul lor. Noi am scos un punct şi asta este important. Sperăm să câştigăm meciurile pe care le mai avem de jucat“, a declarat Florin Costea, la Digi Sport.
La rândul său, Dorel Stoica, mijlocaşul de 34 de ani care a evoluat pentru Steaua în sezonul 2010-2011, i-a felicitat pe foştii săi colegi. „Sperăm să câştigăm puncte şi să ne salvăm de la retrogradare. Steaua e campioană de mult timp. Joacă foarte bine, are un antrenor bun şi le transmit felicitări! Cred în salvare, sunt un luptător şi o să lupt până la ultimul meci. Trebuie să câştigăm ultimele meciuri. Îmi pare rău că cei de sus, din conducere, nu sunt alături de noi. Trebuie să înţeleagă că fotbalul nu se joacă numai din gură“, a declarat „veteranul“ severinenilor, punctând că îşi doreşte să evolueze din vară pentru Universitatea Craiova. „Încă nu m-am înţeles cu Universitatea Craiova, dar sper să o fac. Craiova e o echipă mare şi sper să mai joc acolo“, a punctat Dorel Stoica.
Pentru CS Turnu Severin urmează o nouă partidă dificilă, de data aceasta în deplasare, oponentă fiindu-i CFR Cluj, confruntarea fiind programată joi, de la ora 17.00 (Digi Sport 1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS